Rustfri ståldøre og sikkerhedsdøre.

Rustfri ståldøre og sikkerhedsdøre fra Daloc anbefales til hårde dørmiljøer (korrosionsklasse C4). Døre i rustfrit syrefast design anbefales i vejtunneler, industrier og andre bygninger med aggressiv atmosfære og krav til meget høj korrosionsbeskyttelse (korrosionsklasse C5-I).

Vores rustfri ståldøre og sikkerhedsdøre.

I dag fås vores ståldøre S30 og S66 samt vores sikkerhedsdør S33 i rustfrit stål til hårde dørmiljøer (korrosionsklasse C4). Vi tilbyder også vores stålport S66 i en rustfri syrefast udgave, som anbefales i vejtunneler, industrier og andre bygninger med en aggressiv atmosfære og krav til meget høj korrosionsbeskyttelse (korrosionsklasse C5-I). Designet i rustfrit stål af Daloc S30 og S33 døre påvirker ikke klassificeringer for brand, brandgastæthed, lydisolering eller indbrudsbeskyttelse.

Daloc S30 (Y30) Ståldør.

En alsidig dør, der med sit moderne design og høje beskyttelsesklasse for lyd, brand og brandgas mm er almindelig i opgange, indkøbscentre, hoteller, kontorer og andre offentlige lokaler.

Læs mere

Op til 60 minutter.

Op til 50 dB.

EN 13501-2 klass Sa, S200.

C1-C4 i henhold til EN ISO 12944-2.

Opfylder i enkeltdørsudførelse klasse 3 i henhold til EN 12219, klimapåvirkning af døre, til klima A og klima D.

Yderdørsudførelse (Y30) er CE-mærket i henhold til produktstandard for yderdøre EN 14351-1 og CE-mærket i henhold til produktstandard for brandmodstand EN 16034.

Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Daloc S33 (Y33) Sikkerhedsdør RC3.

Sikkerhedsdør S33 og Y33, som den hedder i yderdørsdesign, er vores mest alsidige sikkerhedsdør. Udover at være en hoveddør til lejligheder, er den meget brugt i indkøbscentre, hoteller, varehuse og andre bygningsdele med skalbeskyttelse.

Læs mere

Op til 60 minutter.

Op til 50dB.

EN 13501-2 klasse Sa og S200

RC 3 i henhold til EN 1627.

C1-C4 i henhold til EN ISO 12944-2.

Opfylder i enkeltdørsudførelse klasse 3 i henhold til EN 12219, klimapåvirkning af døre, til klima A og klima D.

Yderdørsudførelse (Y33) er CE-mærket i henhold til produktstandard for yderdøre EN 14351-1 og CE-mærket i henhold til produktstandard for brandmodstand EN 16034.

Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Daloc S66 (Y66) Ståldør.

Ud over den varmforzinkede version, findes også ståldør Daloc S66 også i to rustfri udgaver. Anvendes ofte i miljøer, hvor der kræves en holdbar ståldør.

Læs mere

BS-60 (indvendige døre).

C1-C4 og C5-I i henhold til EN ISO 12944-2.

Yderdørsudførelse (Y66) er CE-mærket i henhold til produktstandard for yderdøre EN 14351-1.

Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Se flere rustfri stål- og sikkerhedsdøre
Rustfri dør fra Daloc

Rustfrit stål design.

I miljøer, hvor en dør skal tåle hårde forhold, men er udsat for en begrænset mængde fugt og forurening, anbefales en rustfri udgave. I den rustfri udgave er synlige overflader udført i rustfrit stål EN 1.4301 og øvrige detaljer hovedsageligt i forzinket stål. Det er et godt valg, hvis du sigter efter korrosionsklasse C4 i henhold til EN ISO 12944-2.

Rustfrit syrefast design.

Til rustfri døre i udsatte miljøer, hvor der stilles meget høje krav til korrosionsbeskyttelse, anbefales et rustfrit syrefast design. Synlige overflader fremstilles her i syrefast rustfrit stål EN 1.4404 og andre ståldetaljer i rustfrit eller syrefast rustfrit stål. Det betyder, at døren er minimalt påvirket af fugt, salt og forurening. Rustfrit syrefast design er et velegnet valg i for eksempel vejtunneler, men også i andre anlæg med en aggressiv atmosfære, og svarer til korrosionsklasse C5-I (industriel) i henhold til EN ISO 12944-2.

Daloc ned til mindste detalje.

Det er ikke så svært at lave en dør. Men at lave en dør, der tåler over 900oC i for eksempel en brand, er kompliceret. Det er de små detaljer, der gør forskellen. Det er dybt forankret i vores virksomhed, at vi ønsker, at tingene skal være i orden – det er en værdi i sig selv.

Her kan du dykke ned i de detaljer, der tilsammen skaber en dør, der har et formål.

Vi hjælper gerne.

Vi ved, at det med døre ikke er så ligetil, som det ser ud. Derfor vil vi hjertens gerne hjælpe dig med at komme i mål med dine projekter. Du kan trygt regne med vores mangeårige viden og erfaring, uanset hvor i processen du er. Og du undgår samtidig overflødige udgifter.
og ubehagelige overraskelser.