Indbrudssikring og døre.

Indbrudssikring er, i modsætning til brandsikring, ikke reguleret i svensk og dansk lovgivning og derfor mangler der statslig kontrol og opfølgning. Det er derfor frivilligt at søge om uafhængig certificering og produktionskontrol af indbrudssikkerhed, og det er ikke en selvfølge for alle dørproducenter at gøre det.

Daloc har modtaget indbrudsattester fra SBSC og RISE (Sverige), ift Rosenheim (Tyskland) og SKG-IKOB (Holland), og har fået godkendelse fra Sikringsguiden (Danmark) og FG Skadeteknikk (Finans Norge Forsikringsdrift).

Indbrudsstandard DS/EN 1627 modstandsklasse (RC).

Indbrudsstandarden DS/EN 1627 er opbygget omkring forskellige trusselsscenarier og indbrudstyve. Ud over indbrudstest udføres også andre test, såsom forskellige tryktest, hvor blandt andet dørens vridningsstabilitet og komponenternes styrke testes.

DS/EN 1627 RC 2.

Tid: Samlet testtid* 15 min. heraf effektiv angrebstid 3 min.

Motivation: Ubudne gæster forventes at forsøge at bryde ind ved hjælp af simpelt værktøj.

Værktøj: Angreb med mindre værktøj som skruetrækkere (365 mm), hammere (145 g) osv. Hvis man bruger et koben, der ligner det, der kan bruges i RC3-testen, se nedenfor, bryder du en RC2-dør op på få sekunder.

DS/EN 1627 RC 3.

Tid: Samlet testtid* 20 min. heraf effektiv angrebstid 5 min.

Motivation: Indbrudstyven forventes at forsøge at bryde ind med kraftigere vold.

Værktøj: Angreb med flere skruetrækkere og koben (710 mm) foruden værktøjet i RC2.

DS/EN 1627 RC 4.

Tid: Samlet testtid* 30 min. heraf effektiv angrebstid 10 min.

Motivation: Indbrudstyven er parat til at løbe større risiko og mere tid.

Værktøj: Angreb med sav, hammer, økse, mejsler og batteridrevet boremaskine foruden værktøjet i RC3.

DS/EN 1627 RC 5.

Tid: Samlet testtid* 40 min. heraf effektiv angrebstid 15 min.

Motivation: Indbrudstyven er parat til at løbe større risiko og bruge mere tid.

Værktøj: Angreb med værktøj som vinkelsliber med 125 mm skive, tigersav, boremaskine med hårdmetalbor udover værktøjerne i RC4.

*Man skelner mellem samlet tid og angrebstid i DS/EN 1627 for at give testpersonen mulighed for at tage en pause for at hvile og gennemtænke det næste trin i testen.

 

Indbrudssikre døre

Indbrudssikre sikkerhedsdøre fra Daloc er testet og certificeret efter EN 1627. Vores sortiment omfatter sikkerhedsdøre i klasse RC3, RC4 og RC5. Vores højsikkerhedsdøre beskytter også mod skud og eksplosioner samt elektriske og magnetiske forstyrrelser.

Vi hjælper gerne.

Vi ved, at det med døre ikke er så ligetil, som det ser ud. Derfor vil vi hjertens gerne hjælpe dig med at komme i mål med dine projekter. Du kan trygt regne med vores mangeårige viden og erfaring, uanset hvor i processen du er. Og du undgår samtidig overflødige udgifter.
og ubehagelige overraskelser.