Den ultimative lejlighedsdør - Daloc Sikkerhedsdør.

Den ultimative lejlighedsdør - Daloc Sikkerhedsdør.

Daloc Sikkerhedsdør stopper ikke kun mados. Den stopper også brande og giftige røggasser, støj og indbrudstyve. Døren har et unikt design, der sikrer holdbarhed og sikkerhed i mange, mange år. En sikker investering for dig og dine projekter - og for alle dem, der skal bo bag den.

6 grunde til at vælge Daloc Sikkerhedsdør.

Det er ikke tilfældigt, at Daloc Sikkerhedsdør er Skandinaviens mest solgte. Den er lavet for at beskytte dig og dine naboer mod brand og indbrud. Og den passer ind i de fleste miljøer. Den opfylder naturligvis alle krav i love og reglementer.


Her er nogle af alle fordelene:

Hvilken vej kommer tyven ind?

Hvad foretrækker tyve? Og hvad undgår de helst? For at forstå, hvordan du bedst beskytter dig mod indbrud i lejligheden, er det vigtigt at vide, hvordan tyvene arbejder.

Hvad der generer danskerne mest fra trappeopgangen?

Mange bliver helt unødvendigt forstyrret inde i deres lejlighed. Spørgsmålet er dog, hvad der er værst?

For at besvare spørgsmålet har vi gennemført en undersøgelse i Danmark. Næsten halvdelen af deltagerne i undersøgelsen synes, at der kommer for mange lyde og for meget lugt ind gennem lejlighedsdøren.

Hvad er en sikkerhedsdør – egentlig?

En rigtig sikkerhedsdør stopper ikke bare indbrudstyve. Den beskytter dig også mod for eksempel brand, mados og støj. Men hvilke certificeringer og klassificeringer skal en dør have for at kunne kalde sig sikkerhedsdør?

Klassisk eller nyt og moderne?

Når du skifter til en sikkerhedsdør i stål, skal du ikke gå på kompromis med udseendet.

Vi tilbyder dig en bred vifte af farver, mønstre og overflader, og valgmulighederne giver dig mulighed for at genskabe det gamle miljø med en ny sikkerhedsdør. Eller, hvis du foretrækker det, at skabe noget nyt og moderne.

Hvordan udskiftes lejlighedsdøre? Hvor begynder man?

Uanset om I skal bruge én eller flere døre, så er det faktisk ret enkelt at foretage en udskiftning. Når blot I husker at gøre tingene i den rigtige rækkefølge. For at udskiftningen kan være så ukompliceret som muligt, har vi udarbejdet denne vejledning med ti vigtige punkter.


De ti vigtigste beslutninger ved udskiftning af døre:

1. Valg af dør.

Hvis I sammenligner forskellige dørleverandører, skal I sikre, at døren er testet og certificeret af en uafhængig instans.

2. Farver og tilvalg.

Når I har valgt dørleverandør, vil næste skridt være at vælge, hvordan døren skal se ud og hvilke tilvalg, I ønsker.

3. Skal vi udskifte låsen?

Låsekassen medfølger i alle sikkerhedsdøre fra Daloc. I skal blot tage stilling til, om I ønsker at udskifte de eksisterende låsecylindre eller ej.

4. Hvad gør vi med nøgler?

Hvis låsecylinderen skal udskiftes, står montøren for det arbejde i samarbejde med ejendommens ejer eller en repræsentant for bestyrelsen, når døren er monteret. Vi har rutiner for dette arbejde i Daloc.

5. Beregning og pris.

Baseret på jeres tilvalg skal I have udarbejdet et tilbud på hele projektet. Tilbuddet skal ikke alene beskrive selve dørene, men også monteringen, håndteringen af de gamle døre og andre vilkår. Når I sammenligner tilbud fra forskellige leverandører, skal I sikre jer, at specifikationer og montagearbejdet er ens fra alle leverandører.

6. Hvordan holder vi beboerne orienterede?

Normalt er det ejendommens administrator eller ejendomskontor, som orienterer beboerne, men vi har også rutiner for denne procedure.

7. Hvem monterer døren?

Montagen er lige så vigtig som dør og lås. En fejlmonteret sikkerhedsdør giver ikke den samme tryghed, funktion, livslængde og komfort.

8. Er det nødvendigt at udskifte både dør og karm?

Ja, det er nødvendigt for at sikre den nødvendige tryghed og funktionsdygtighed på langt sigt. Nogle dørvirksomheder monterer en ret enkel karmtype inden i den eksisterende gamle trækarm. Det giver ikke den samme sikkerhed. 
Ved indbrud er det mange gange en gammel trækarm, som udgør det svage punkt, og hvis tyven har et koben med, tager det ikke mange sekunder at forcere døren.

9. Hvor lang tid tager selve monteringen?

Normalt tager en montering ca. 3 timer. Beboeren kan sagtens være hjemme samtidig.

10. Hvad gør vi med facadedøre og døre til vaskeri og opbevaringsrum?

Beslutningen har tit sammenhæng med husets alder. Hvis disse døre er gamle, kan det være fornuftigt at udskifte dem samtidig med lejlighedsdørene, fordi de mange gange ikke opfylder nutidens brandkrav mm. Det er hensigtsmæssigt i forhold til omkostningen at udskifte dem samtidig.

Daloc ned til mindste detalje.

Det er ikke så svært at lave en dør. Men at fremstille en dør, der modstår indbrudsforsøg og over 900oC i eksempelvis en brand, det er kompliceret. Det er de små detaljer, der gør forskellen. Det er dybt forankret i vores virksomhed, at vi ønsker, at tingene skal være i orden – det er en værdi i sig selv.

Her kan du dykke ned i de detaljer, der tilsammen skaber en dør, der har et formål.

Bæredygtighed og Daloc.

Langsigtethed har altid været vores kodeord og en succesfaktor. Det langsigtede perspektiv har vi glæde af, når vi er med til at udvikle byggebranchen, så den bliver mere bæredygtig og mere cirkulær.

Vi ønsker at bidrage til menneskers, miljøets og vores samfunds trivsel i meget lang tid fremover.

Sikkerhedsdør til din bolig, forening eller ejendom?

En sikker investering for dig og dine projekter - og for alle dem, der skal bo bag den.

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.