Svalegangsdøre fra Daloc.

Svalegangsdøre fra Daloc giver førsteklasses beskyttelse mod regn, vind og kulde samt mod indbrud, brand og støj.
Kombinationen af en gennemtænkt konstruktion og forsænkede tætningslister gør, at de er utrolig tætte. Varmetabet gennem døren er lavt, ligesom det giver en effektiv beskyttelse mod fugt, træk og støj.

Vores svalegangsdøre.

Svalegangsdøre fra Daloc er som udgangspunkt sikkerhedsdøre, men tænkt som yderdøre til lejligheder i svalegange eller i stueplan. Begge har et æstetisk udseende og kan leveres i mange forskellige farver eller med træmønstret laminatplade.

Svalegangsdør Daloc Y33 og Y43 i RC3 med U-værdi 0,76 og derover.

Nyhed! Svalegangsdør med indbrudssikring RC3 og U-værdi fra 0,76 er tænkt som yderdøre til boliger mod svalegange eller i terræn, udsat for vejr og vind.

Læs mere

Op til 60 minutter.

Op til Rw 50 dB.

EN 13501-2 klasse Sa og S200

RC3 i henhold til EN 1627.

C1-C4 i henhold til EN ISO 12944-2.

U-værdi 0,76 og derover.

CE-mærket i henhold til produktstandard for yderdøre EN 14351-1 og CE-mærket i henhold til produktstandard for brandmodstand EN 16034.

Opfylder i enkeltdørsudførelse klasse 3 i henhold til EN 12219, klimapåvirkning af døre, til klima A og klima D.

Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Skift svalegangsdør i lejlighed.

Går du med tanker om at skifte dør til din lejlighed eller i boligforeningens lejligheder, er det nemmest at starte her.

  • 1
  • 2
/2
Sammen med stålkarmen skaber dørbladet en formstabil og tæt enhed, der ikke lækker varme og ikke slipper støj, lugt og træk ind i lejligheden.
Sammen med stålkarmen skaber dørbladet en formstabil og tæt enhed, der ikke lækker varme og ikke slipper støj, lugt og træk ind i lejligheden.

Bevarer sin ydeevne over tid.

Vores døres høje formstabilitet gør, at du slipper for en skæv dør, der lukker støj, lugte og træk ind udefra, og som lækker varme.

Den formstabile konstruktion opfylder kravene til klasse 3 (højeste klasse) i henhold til EN 12219, klimapåvirkning på døre, for klima A og D, som er de mest krævende testkrav.

Det skaber et bedre indeklima med mindre energitab, hvilket er endnu et argument for boligforeninger og husejere.

Daloc ned til mindste detalje.

Det er ikke så svært at lave en dør. Men at lave en dør, der tåler over 900oC i for eksempel en brand, er kompliceret. Det er de små detaljer, der gør forskellen. Det er dybt forankret i vores virksomhed, at vi ønsker, at tingene skal være i orden – det er en værdi i sig selv.

Her kan du dykke ned i de detaljer, der tilsammen skaber en dør, der har et formål.

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og dørtrin. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.