Ståldør Daloc S30 (Y30).

En alsidig dør, der med sit moderne design og høje beskyttelsesklasse for lyd, brand og brandgas mm er almindelig i opgange, indkøbscentre, hoteller, kontorer og andre offentlige lokaler.

Klassificeringer.

Dørens ydeevne ift. egenskaber er testet af RISE og certificeret af DNV GL Danmark samt RISE Certificering. RISE udfører fastlagte kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

Op til 60 minutter.

Op til Rw 50 dB.

EN 13501-2 klass Sa, S200.

C1-C4 i henhold til EN ISO 12944-2.

Opfylder i enkeltdørsudførelse klasse 3 i henhold til EN 12219, klimapåvirkning af døre, til klima A og klima D.

Yderdørsudførelse (Y30) er CE-mærket i henhold til produktstandard for yderdøre EN 14351-1 og CE-mærket i henhold til produktstandard for brandmodstand EN 16034.

Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Skandinavisk design.

Vores unikke skråfasede overfals giver døren en hyggelig og forarbejdet følelse. Døren er både sikker og pæn fra siden på grund af sammenføjningen med skjulte pladekanter.

To små, men vigtige detaljer, der fokuserer på døren som en vigtig del af interiøret.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Faset overfals hæver dørens æstetiske udtryk i forhold til en normal fals.
Tætningsliste i spor i karm og integreret justerbar slutblik er standard.
Alle ståldøre fra Daloc er malet med miljøvenlig vandbaseret maling.

Egenudviklet innovativt design og produktionsteknologi.

Daloc S30 er en ståldør, der, så længe den har eksisteret, gang på gang har bevist, at den passer ind i alle miljøer med sin gennemtænkte og veludviklede konstruktion og design. Den stærke og skråfasede overfals og de skjulte pladekanter forstærker dørens æstetiske udtryk og bidrager samtidig til dørens vridningsstabilitet.

Reference Victoria Tower, Stockholm.

I hjertet af Kista Science City nord for Stockholm ligger Victoria Tower. I hotellets foyer bliver du mødt direkte af en Daloc S30. Længere inde på hotellet vil du støde på Daloc-døre af alle slags. Og når du går i seng på dit værelse, kan du sove trygt bag en Daloc-hotelværelsesdør.

Testet og certificeret.

Dørens ydeevne ift egenskaber er testet af RISE og certificeret af DNV GL Denmark samt RISE Certification. RISE udfører faste kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

20 standardfarver og flere millioner NCS-farver.

Alle låger er malet i vandbaseret miljøvenlig maling og for at give bedre leveringsparathed fås en række NCS-farver som standard. Andre NCS-farver tilbydes på forespørgsel. Du kan også få dørbladet med en træmønstret laminatpladeoverflade.

Genskabe en gammel trappeopgang?

Daloc S30 kan også fremstilles med træfront med spejle i samme design som dørtyperne Daloc D33 og D43. Den har så modelnavnet Daloc D30 og med den får du alle ståldørens fordele uden at give afkald på den originale stil.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.

Læs mere