En gruppe med mange formål.

Daloc er en veletableret svensk industrikoncern og en familievirksomhed med milliardomsætning, der har fremstillet og solgt klassificerede stål- og trædøre siden 1942. Døre, der beskytter mennesker og ejendom mod brand, indbrud, støj og andre forstyrrelser og farer.

En veletableret svensk industrikoncern.

Koncernen består af flere virksomheder, hvis produkter og tjenester supplerer hinanden. Al produktion foregår i Sverige, og salg foregår via vores egne salgskontorer i Skandinavien og resten af Europa.

Daloc Futura AB
er koncernens moderselskab og er ansvarlig for koordinering og overordnede koncernspørgsmål.

Daloc Danmark A/S
i København og Aarhus, Daloc Norge AS i Stavanger og Oslo samt Daloc Nederland BV i Alphen aan den Rijn og Daloc Deutschland GmbH i Hamborg sælger koncernens døre på deres respektive markeder.

Daloc AB
i Töreboda udvikler og fremstiller ståldøre, der beskytter mod brand, lyd og indbrud i en unik fremstillingsproces med høj grad af automatisering. Salget af både stål- og trædøre til det svenske marked foregår også herfra. I Mellerud fremstilles rustfrie døre, højsikringsdøre, indgangspartier og brandskydeporte.

Daloc Trädörrar AB
fremstiller brand- og lydklassificerede massive trædøre. Anlægget i Töreboda er Nordeuropas mest moderne trædørsfabrik med unikke produktionsmetoder.

Secor AB
er franchisegiver i Secor-kæden, som er koncernens svenske salgs- og installationsorganisation for udskiftningsmarkedet i etageejendomme.

Orresta Dörr AB
i Kärsta uden for Västerås fremstiller koncernens mere specialiserede dørmodeller og dørdetaljer, der ikke egner sig til Dalocs automatiserede serieproduktion, eksempelvis mønsterfinérede trædøre og kundetilpassede glaspartier- og -skydedørspartier.

Læs mere om andre virksomheder i koncernen