Lydisolering og døre.

Lydisolerende døre øger arkitektens frihed mht. planløsning, men lydisolering er vanskelig og kræver både viden og erfaring.

Lydkravene stiger.

Behovet for lydisolering stiger i takt med byggeri i støjende omgivelser. Planlægning af lejligheder betyder meget for den endelige lydklassificering. Med velisolerende lyddøre fra Daloc øges arkitektens frihed mht. planløsning. Det gælder også i andre lokaler som kontorer, hospitaler, skoler og hoteller. Men lydisolering er svært og kræver både viden og erfaring.

Stort udvalg af lyddøre samt viden og erfaring

Vi har lyddøre i både stål og træ, og vi har også den viden og erfaring, der kræves for at tilbyde den rigtige lyddør til den rigtige opgave. Vi kan hjælpe dig med at vælge de rigtige lyddøre til det aktuelle miljø. For at opnå den bedste effekt og maksimale omkostningseffektivitet håber vi, at du vil udnytte vores erfaring og ekspertise i dit næste projekt. Jo før, jo bedre.

Vi hjælper gerne.

Vi ved, at det med døre ikke er så ligetil, som det ser ud. Derfor vil vi hjertens gerne hjælpe dig med at komme i mål med dine projekter. Du kan trygt regne med vores mangeårige viden og erfaring, uanset hvor i processen du er. Og du undgår samtidig overflødige udgifter.
og ubehagelige overraskelser.