Vores døre beskytter lige så godt i morgen, som de gør i dag.

John W Johansson, der grundlagde Daloc, plejede at sige, "hvis du skal gøre noget, skal du gøre det ordentligt". Den tilgang har altid gennemsyret vores virksomhed og gjort os til Skandinaviens førende dørproducent.

Vi tror på fremtiden. Derfor blev der for nylig truffet beslutning om at investere en kvart milliard i faciliteterne i Töreboda frem til år 2025 for at øge produktionskapaciteten og muliggøre koncernens fortsatte vækst. Men på en måde, så naturressourcerne ikke påvirkes negativt på længere sigt.

Bæredygtige døre til et bæredygtigt miljø.

Miljøarbejdet har altid været vigtigt for os. Det er en selvfølge at tage hensyn til naturen, byerne og beboerne de steder, hvor vi opererer. Vi ønsker at bidrage til et stærkt og økologisk bæredygtigt samfund.

Derfor er vi langt fremme, når det kommer til at tilpasse vores drift til miljøet og sikre, at vores produktionsmetoder har en lav miljøbelastning.

Vi udvikler fremtidens døre.

Innovation og smarte fremstillingsmetoder er nøglen til vores succes og noget, der ligger vores hjerte nært. Vi vælger vores egne veje og udvikler vores egne produkter og løsninger. Sådan har vi altid arbejdet. Resultatet er højkvalitetsdøre produceret i vores egne anlæg i Sverige, som er blandt de mest moderne i Europa.

Vi bestræber os altid på at inspirere, overraske og overgå os selv og vores kunders forventninger. På den måde formår vi hele tiden at tage nye skridt i udviklingen af, hvordan døre kan se ud og fungere.

Vi producerer med perfektion.

Døren som idé er enkel. Men når man fremstiller brand-, lyd- og indbrudsklassificerede døre, er processen kompliceret. Der skal en del udviklingsarbejde til, før vi sætter en ny dør i produktion.

Vi har altid været på forkant med at udvikle vores døre og produktionsmetoder. Derfor kan vi tilbyde omkostningseffektive døre med et meget højt kvalitetsniveau og leveringssikkerhed.

Vi er her for dig – i dag og i morgen.

Vores ambition er at sikre, at du altid får de bedst mulige dørløsninger til dine projekter. Derfor har vi omkring 500 engagerede medarbejdere i vores koncern.

De fleste af os arbejder på vores faciliteter rundt omkring i Sverige. Vi har også medarbejdere på vores kontorer i Skandinavien og resten af Europa.