Har du brug for teknisk rådgivning?

Står du ofte over for problemer ved bestilling eller køb af døre? Det kan dreje sig om alt fra brandklasser, lyddæmpning, indbrudsklasser, dørautomatik og tilgængelighed. Føles det nogle gange vanskeligt? Vi kender det.

Vi ved, hvilken dør der gør arbejdet bedst på et givet sted. Vi ved også, hvilke regler og klassificeringer, der gælder, og vi deler gerne ud af vores viden.

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og dørtrin. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.

Hvad med at kigge forbi og lære mere om døre!

Under dit besøg gennemgår vi nogle af de mest almindelige problemer, som du møder, når du anbefaler døre til et projekt. Du får også mulighed for at se nærmere på vores døre i udstillingen. Og vi kan også sætte os ned og gennemgå dine tegninger eller dørlayout, hvis du har et projekt, du er i gang med.

Hos dig eller i Töreboda?

Hvis du ønsker det, kan vi i stedet komme til dig og gennemføre uddannelsen eller gennemgå projektet på dit kontor. Eller hvorfor ikke tage dine kollegaer med på en tur til vores fabrikker i Töreboda? Så gennemfører vi uddannelsen der og benytter lejligheden til at give en rundvisning på vores fabrikker.

 

Udfyld formularen nedenfor.

Uanset hvad der passer dig bedst, kan du kontakte os eller udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig og skræddersyer dit besøg. Du kan selvfølgelig også ringe eller maile direkte til din kontaktperson.