Døre til fagfolk.

Døre til fagfolk.

Siden 1942 har vi udviklet og fremstillet stål- og trædøre, der beskytter liv og ejendom mod brand, støj og indbrud. Kort sagt døre med et klart formål. Som ejendomsejer, arkitekt, entreprenør eller forhandler kan du trygt stole på vores kompetence og viden, uanset hvor du er i byggeprocessen. På den måde undgår du unødvendige omkostninger og ubehagelige overraskelser.

6 grunde til at vælge Daloc som din partner.

Daloc har eksisteret i Danmark siden 1974, og vores hovedkontor ligger i Töreboda, mellem Sveriges to største søer, Vättern og Vänern. Her fremstiller vi også mange af vores døre i topmoderne faciliteter og leverer dem til kunder over hele Skandinavien og Europa. I dag er vi en af Europas førende dørproducenter. Det hele startede med en branddør i 1942, og siden da har vi løbende udviklet både vores døre og vores egen forretning.

Her er nogle af fordelene ved at arbejde med os hos Daloc:

Bæredygtighed og Daloc.

Langsigtethed har altid været vores kodeord og en succesfaktor. Det langsigtede perspektiv har vi glæde af, når vi er med til at udvikle byggebranchen, så den bliver mere bæredygtig og mere cirkulær.

Vi ønsker at bidrage til menneskers, miljøets og vores samfunds trivsel i meget lang tid fremover.

Daloc-døre i miljødatabaser.

Vi ønsker at forenkle tingene for dig, der ønsker at vælge bæredygtige døre til dine projekter. Derfor finder du vores døre i nedenstående miljødatabaser. Det er et resultat af vores miljøarbejde, og af at vores produktionsmetoder er tilpassede til at bidrage til et stærkt og økologisk bæredygtigt samfund.

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og dørtrin. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.