Daloc S33 (Y33) Sikkerhedsdør RC3.

Sikkerhedsdør S33 og Y33, som den hedder i yderdørsdesign, er vores mest alsidige sikkerhedsdør. Udover at være en hoveddør til lejligheder, er den meget brugt i indkøbscentre, hoteller, varehuse og andre bygningsdele med skalbeskyttelse.

Klassificeringer.

Dørens ydeevne ift. egenskaber er testet af RISE og certificeret af DNV GL Danmark samt RISE Certificering. RISE udfører fastlagte kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

Op til 60 minutter.

Op til Rw 50dB.

EN 13501-2 klasse Sa og S200

RC 3 i henhold til EN 1627.

C1-C4 i henhold til EN ISO 12944-2.

Opfylder i enkeltdørsudførelse klasse 3 i henhold til EN 12219, klimapåvirkning af døre, til klima A og klima D.

Yderdørsudførelse (Y33) er CE-mærket i henhold til produktstandard for yderdøre EN 14351-1 og CE-mærket i henhold til produktstandard for brandmodstand EN 16034.

Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Skandinavisk design.

Det er en fremragende dør til miljøer, hvor de æstetiske krav er lige så høje som kravene til sikkerhed. Vores unikke skråfasede overfals giver døren en hyggelig og forarbejdet følelse. Døren er både sikker og attraktiv fra siden på grund af sammenføjningen med skjulte pladekanter.

To små, men vigtige detaljer, der fokuserer på døren som en vigtig del af interiøret.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
/5
Mærket på døren er et tydeligt signal til indbrudstyven om, at der er tale om en sikkerhedsdør fra Daloc.
Dørbladet er forsynet med bagkantstapper formet som kroge. De tager fat i den forstærkede stålkarm under et indbrudsforsøg.
Tapbærende elforzinkede hængsler med hærdede splitter og en svejset gevindmuffe forhindrer oprulning og i kombination med tapperne bliver det stort set umuligt at bryde ind denne vej.
Tætningsliste i spor i karm og integreret justerbart slutblik er standard.
Den formstabile og tætte konstruktion stopper træk og kulde fra opgangen og skaber et bedre indeklima med mindre energitab.

En sikker og pæn dør.

Flere lag stålplade og mineraluld giver sammen med indvendige indbrudsforstærkninger en stærk og sej, men forholdsvis let konstruktion.

Tapbærende elforzinkede hængsler med hærdede splitter og en svejset gevindmuffe forhindrer oprulning og i kombination med tapperne bliver det stort set umuligt at bryde ind.

Stålkarmen er lavet af højstyrkestål og er lige så gennemtænkt i sin konstruktion som dørbladet. Den skal kunne tåle betydelig vold, samtidig med at den skal være attraktiv, og desuden være let at samle.

Skift dør i lejlighed.

Går du med tanker om at udskifte døren til din lejlighed eller i boligforeningens lejligheder, er det nemmest at starte her.

Reference Skatteskrapan, Stockholm.

En sikkerhedsdør fra Daloc kan installeres i praktisk talt enhver bygning. Døren leveres altid komplet med karm, tærskel, hængsler og låseboks. Alt er udviklet, testet og certificeret som en enhed, og på den måde kan vi garantere sikkerhed og kvalitet. Som her i Skatteskrapans studielejligheder og skalbeskyttelse.

Testet og certificeret.

Dørens ydeevne ift egenskaber er testet af RISE og certificeret af DNV GL Denmark samt RISE Certification. RISE udfører faste kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

20 standardfarver og flere millioner NCS-farver.

Alle låger er malet i vandbaseret miljøvenlig maling og for at give bedre leveringsparathed fås en række NCS-farver som standard. Andre NCS-farver tilbydes på forespørgsel. Du kan også få dørbladet med en træmønstret laminatpladeoverflade.

Genskabe en gammel trappeopgang?

Daloc S33 kan også fremstilles med træfront med spejle i samme design som dørtyperne Daloc D30 og D43. Den har så modelnavnet Daloc D33 og med den får du alle sikkerhedsdørens fordele uden at give afkald på den originale stil.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.

Läs mer