Døre – Klimapåvirkninger EN 12219

Vores ståldøre i yderdørsudførelse Y30, Y33 og Y43 fås som klimadøre i klasse 3 i henhold til EN 12219, for klima A og D. Fremragende resultater under skrappe testkrav giver en dør, som skaber et bedre og sundere indeklima med et mindre energitab. Et godt valg for dig og miljøet.

Klimadøre fra Daloc.

Ståldør Daloc Y30, Daloc Y33 og Daloc Y43 er CE-mærkede i henhold til byggevaredirektivet og følger dermed dørstandarden EN 14351-1 for yderdøre. De opfylder desuden kravene for klasse 3 (højeste klasse) i henhold til EN 122191, klimatisk påvirkning af døre, for klima A og D, hvilket er de mest krævende testkrav.

Det betyder følgende ved testtemperatur, 18oC/23oC (klima A) og -15oC/23oC (klima D):

  • Maksimal udbøjning/vridning af dørblad i forhold til karm under 2 mm.
  • Lufttæthedsklasse 4 (højeste klasse) i henhold til EN 12207, som medfører en maks. luftlækage på 3 m3/h*m2, hvilket giver et mindre energitab.
  • Lukkekraft klasse 4 (næsthøjeste klasse) i henhold til EN 12217, hvilket giver en lukkekraft under 10N.

For at opfylde kravene kræves det, at samtlige egenskaber skal være opfyldt ved de respektive testede temperaturer, uafhængigt af indad- eller udadgående montering.

1 Doors – Climatic influences – Requirements and classification.

Vi hjælper gerne.

Vi ved, at det med døre ikke er så ligetil, som det ser ud. Derfor vil vi hjertens gerne hjælpe dig med at komme i mål med dine projekter. Du kan trygt regne med vores mangeårige viden og erfaring, uanset hvor i processen du er. Og du undgår samtidig overflødige udgifter.
og ubehagelige overraskelser.