Om Daloc - Skandinaviens førende producent af sikre døre.

Om Daloc - Skandinaviens førende producent af sikre døre.

Allerede da vi udviklede vores første dør i 1942, havde den et klart formål: at redde liv.
Den følelse af formål har været central for os gennem årene. Opskriften på succes er innovativt design, intelligent konstruktion og egenudviklet produktionsteknologi. Og ikke mindst kompetente og engagerede medarbejdere.

Vores døre har et formål. Det har vi også.

Siden 1942 har hver dør, vi har produceret, haft et vigtigt formål. At stoppe tyve og støj, eksplosioner og skud, brande og livsfarlige brandgasser. At øge komforten og sikkerheden i hjem og skoler, på hoteller og i arenaer. At redde liv.

På samme måde som vores døre har et formål, har vores virksomhed det også: at hjælpe vores kunder med at få succes med deres projekter.

Solid viden, stort engagement og lang erfaring betyder, at vi ikke kun leder udviklingen af klassificerede døre. Men at vi også er en god samarbejdspartner for alle, der har brug for førsteklasses døre.

Doors with purpose.

Den rigtige dør åbnes, og en ny karriere begynder. Tænk, hvilken betydning en dør kan have. Men herefter er døren let glemt. Men os hos Daloc glemmer aldrig, hvor vigtige døre er, eller hvor vigtig en rolle, de ofte spiller i folks liv.

Det er, hvad Døre med formål er.

Det hele startede med branddøre og pengeskabe.

Da vi startede vores virksomhed i begyndelsen af fyrrerne, fremstillede vi også pengeskabe. Men det var, da vi begyndte at fokusere på døre, at det for alvor tog fart. I dag er vi Skandinaviens førende producent af klassificerede døre i stål og træ. Her kan du læse mere om vores rejse.

Fremtiden ser lys ud.

Der har altid været et stort behov for gode døre og vi er sikre på, at behovet ikke bliver mindre. Det giver os mulighed for at tænke langsigtet og planlægge fremtiden.

Vores miljø- og bæredygtighedsarbejde.

Nærheden til naturen har gjort, at det altid har været en selvfølge for os at bidrage til et stærkt og økologisk bæredygtigt samfund. Derfor fremstiller vi vores døre så klimasmarte og energieffektive som muligt. Samtidigt med, at de skal holde og gøre gavn i meget lang tid.