Massiv trædør Daloc T25, lyddør 38dB.

T25 er en massivdør til skoler, plejehjem og andre rum, hvor kravet til lyddæmpning er 38dB, mens døren skal være brandsikker og brandgastæt.

Klassificeringer.

Døren er certificeret af Dansk Standard. Den fremstilles under kontrol af RISE.

30 minutter.

38 dB.

EN 13501-2 klasse Sa og S200

Belastningsklasse W i henhold til EN 16580 Vinduer og døre – Fugt- og sprøjtevandsbestandige dørblade.

Kan fås med FSCMix. Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Beskyttende kantliste på alle sider.

Alle trædøre fra Daloc er udstyret med en beskyttende kantliste rundt om hele dørbladet, uanset om det er malet eller har en laminat- eller finéroverflade, hvilket både beskytter og gør det nemt at holde rent. Det har gjort vores trædøre meget populære i offentlige miljøer som plejehjem, skoler, sundhedshuse, kontorer og idrætshaller.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Alle trædøre fra Daloc er malet med miljøvenlig vandbaseret maling.
Fabriksmonterede hylstermøtrikker giver hurtigere og smidigere montering med lavere totalomkostninger.
Dørbladets stærkere karmtræ (38×66 mm) skaber holdbarhed og vridningsstabilitet til krævende miljøer.

Ny konstruktion giver endnu bedre trædøre.

Takket være moderne og fleksible produktionslinjer indgår de fleste dørvarianter med forskellige klassificeringer og overfladelag i standardsortimentet. En helt ny konstruktion gør dørbladet slidstærkt og vridningsstabilt, hvilket bidrager til en lang levetid.

Reference Emporia, Malmø.

Emporia er et shoppingcenter uden for Malmø med cirka 230 butikker og restauranter fordelt på tre butiksniveauer. Her finder du et bredt udvalg fra Dalocs sortiment af stål- og trædøre.

Laminat-overflade eller finér.

For at skabe bedre leveringsparathed for dig som kunde findes der en række laminat- og finérvarianter som basissortiment. Andre laminater eller finér tilbydes på forespørgsel.

20 standardfarver og flere millioner NCS-farver.

Alle låger er malet i vandbaseret miljøvenlig maling og for at give bedre leveringsparathed fås en række NCS-farver som standard. Andre NCS- ­farver fås på forespørgsel.

Karme i stål og træ.

Vores karme er udviklede med fokus på funktion, kvalitet, holdbarhed og design. Uanset om vi fremstiller dem i træ eller stål.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.

Læs mere