Sikkerhedsdør Daloc S43 og D43 i RC3.

Sikkerhedsentrédør S43 er udstyret med flerpunktslås og er primært tænkt som hoveddør i lejligheder. Sikkerhedsdør D43 kombinerer følelsen af træ med alle stålets fordele og er almindelig, når en eksisterende byggestil skal bevares.

Klassificeringer.

Dørens ydeevne ift. egenskaber er testet af RISE og certificeret af DNV GL Danmark samt RISE Certificering. RISE udfører fastlagte kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

30 minutter.

Op til Rw 50 dB.

EN 13501-2 klasse Sa og S200

RC3 i henhold til EN 1627.

C1-C3 i henhold til EN ISO 12944-2.

Daloc S43 er godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Skandinavisk design.

Det er en fremragende dør til miljøer, hvor de æstetiske krav er lige så høje som kravene til sikkerhed. Vores unikke skråfasede overfals giver døren en hyggelig og forarbejdet følelse. Døren er både sikker og attraktiv fra siden på grund af sammenføjningen med skjulte pladekanter.

To små, men vigtige detaljer, der fokuserer på døren som en vigtig del af interiøret.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
/7
Mærket på døren er et tydeligt signal til indbrudstyven om, at der er tale om en sikkerhedsdør fra Daloc.
Dørbladet er forsynet med bagkantstapper formet som kroge. De tager fat i den forstærkede stålkarm under et indbrudsforsøg.
Tapbærende elforzinkede hængsler med hærdede splitter og en svejset gevindmuffe forhindrer oprulning og i kombination med tapperne bliver det stort set umuligt at bryde ind denne vej.
Hovedlåsen har to ekstra låserigler, hvilket betyder, at én lås forbinder dørblad og karm i tre punkter i alt.
Tætningsliste i spor i karm og integreret justerbart slutblik er standard.
Den formstabile og tætte konstruktion stopper træk og kulde fra opgangen og skaber et bedre indeklima med mindre energitab.
Materialer af højeste kvalitet, pæne detaljer og skandinavisk stilrent design skaber en dør, der passer ind i alle miljøer og tidsaldre.

En sikker og pæn dør.

Flere lag stålplade og mineraluld giver sammen med indvendige indbrudsforstærkninger en stærk og sej, men forholdsvis let konstruktion.

Tapbærende elforzinkede hængsler med hærdede splitter og en svejset gevindmuffe forhindrer oprulning og i kombination med tapperne bliver det stort set umuligt at bryde ind denne vej.

Stålkarmen er lavet af højstyrkestål og er lige så gennemtænkt i sin konstruktion som dørbladet. Den skal kunne tåle betydelig vold, samtidig med at den skal være attraktiv, og desuden være let at samle.

Skift dør i lejlighed.

Går du med tanker om at udskifte døren til din lejlighed eller i boligforeningens lejligheder, er det nemmest at starte her.

Reference Krøyers Plads, København.

Krøyers Plads ligger mellem Nyhavn, Operahuset og Christianshavns kanaler i København. Bygningerne er omgivet af 300 år gamle pakhuse og er derfor tilpasset det miljø, men har stadig en moderne arkitektur for til at leve op til nutidens krav og forventninger til stil og funktion.

Testet og certificeret.

Dørens ydeevne ift egenskaber er testet af RISE og certificeret af DNV GL Denmark samt RISE Certification. RISE udfører faste kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

20 standardfarver og flere millioner NCS-farver.

Alle låger er malet i vandbaseret miljøvenlig maling og for at give bedre leveringsparathed fås en række NCS-farver som standard. Andre NCS-farver tilbydes på forespørgsel. Du kan også få den med en træmønstret laminatoverflade.

Formstabil og tæt.

Den formstabile konstruktion opfylder kravene til klasse 3 (højeste klasse) i henhold til EN 12219, klimapåvirkning på døre, for klima A og D, som er de mest krævende testkrav. Det stopper træk fra opgangen og skaber et bedre indeklima med mindre energitab, hvilket er endnu et argument for ejerlejlighedsforeninger og husejere.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.

Læs mere