Ståldør Daloc S10 (Y10).

En holdbar konstruktion udviklet til miljøer, hvor styrke, stabilitet og holdbarhed prioriteres. Derfor er den velegnet som indvendig eller udvendig dør i industrilokaler, parkeringshuse, kældre og andre lokaler i barske miljøer.

Klassificeringer.

Dørens ydeevne ift. egenskaber er testet af RISE og certificeret af DNV GL Danmark samt RISE Certificering. RISE udfører fastlagte kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

C1-C3 i henhold til EN ISO 12944-2.

Yderdørsudførelse (Y10) er CE-mærket i henhold til produktstandard for yderdøre EN 14351-1.

Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Dørbladets kant er kendetegnet ved en bukket lomme, der skjuler pladekanten.
Den kraftige overfals gør dørbladet slidstærkt og vridningsstabilt.
Alle ståldøre fra Daloc er malet med miljøvenlig vandbaseret maling.

Detaljerne gør helheden.

Ståldør Daloc S10 er en opdateret version af vores trofaste tjener S60. Dens unikke tykke overfals og dørbladets skjulte pladekanter giver døren en kraftfuld og stabil fornemmelse, men uden at gå på kompromis med det æstetiske.

Overfalsen og de skjulte pladekanter er to af mange små, men vigtige detaljer i dørens konstruktion, der sikrer, at den gør sit arbejde og samtidig fokuserer på døren som en vigtig del af omgivelserne.

Testet og certificeret.

Dørens ydeevne ift egenskaber er testet af RISE og certificeret af DNV GL Denmark samt RISE Certification. RISE udfører faste kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

20 standardfarver og flere millioner NCS-farver.

Alle låger er malet i vandbaseret miljøvenlig maling og for at give bedre leveringsparathed fås en række NCS-farver som standard. Andre NCS-farver tilbydes på forespørgsel.

Erstatter vores trofaste tjener.

Ståldør Daloc S10 er en opdateret udgave af vores gamle trofaste tjener Daloc S60, som har eksisteret siden 60'erne.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.

Læs mere