Brandskydeport Daloc S88.

Branddør S88 er almindelig som brandsektionering, hvor den kun åbnes eller lukkes få gange om dagen.

Klassificeringer.

Portens egenskabers ydeevne er testet af RISE (førhen SP) og certificeret af RISE Certifiering. RISE udfører regelmæssige produktionskontroller på Dalocs fabrikker.

Op til 120 minuter.

C2 i henhold til EN ISO 12944-2.

CE-mærket i henhold til EN 13241+A2:2016 og EN 16034:2014 og er endvidere i overensstemmelse med 305/2011/EF Byggevareforordningen (CPR) og 2006/42/EF Maskindirektivet.

Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Pålidelig og nem at installere.

Brandskydeport Daloc S88 er designet med brandmodstand og personsikkerhed i fokus. Porten består hovedsageligt af fire hoveddele; dørblad, skjult skinnesystem, lodlukning og lyd/lyssignal. Dørbladet leveres opdelt i sektioner, som skrues sammen ved montage.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Branddør Daloc S88 som brandsektionering i restaurant.
Samme port, men i en opstillet position til daglig brug af lokalerne.
Portbladet leveres opdelt i sektioner, som skrues sammen ved montage.

Pæn og diskret, når det er nødvendigt.

Brandskydeport Daloc S88 er almindelig i industrier, parkeringshuse, lagerbygninger og andre miljøer, hvor driften kræver store åbninger i brandcellegrænserne. Men brandskydeporten bruges også i indkøbscentre, restauranter og andre miljøer, hvor behovet opstår og en skydedør er mere velegnet end en svingdør.

Reference Skrapan Stockholm.

Da der altid er åbent, har du nok ikke tænkt over det, men på toppen af Skrapan på Södermalm har en brandskydeport fra Daloc sørget for brandsektionen, siden bygningen blev genåbnet i 2007.

Testet og certificeret.

Ydeevnen af portens egenskaber er testet af RISE (tidligere SP) og certificeret af RISE Certification. RISE udfører løbende produktionskontrol på Dalocs fabrikker.

CE-mærke.

CE-mærket i henhold til EN 13241+A2:2016 og EN 16034:2014 og er endvidere i overensstemmelse med 305/2011/EF Byggevareforordningen (CPR) og 2006/42/EF Maskindirektivet.

Indfældet fodgængerdør.

Branddør Daloc S88 kan også monteres med indfældet gangdør. Brandklasse op til EI 2 90/EW120. Branddøre med forsænkede gangdøre leveres som standard uden tærskel i døråbningen.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjälper gärna till.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.

Læs mere