Daloc TP – Et funktionelt glasparti i træ.

Indretning med glaspartier giver både karakter og funktion, åbenhed og privatliv. Det gør også indemiljøet lysere – en stor gevinst i for eksempel skoler, kontorer og offentlige miljøer. Dalocs glaserede træpartier fås i standardformater, der dækker de fleste behov. De kan monteres som sidelys, ovenlys eller kombineres i systemvægge. Trædelene leveres uden lameller eller med vandrette lameller.

Teknisk specifikation.

Op til 60 minutter

Op til Rw 43 dB

Kan fås med FSCMix. Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
/5

Klassificerede glaspartier.

Vores træpartier er testede og certificerede i brandklasse EI230 med Daloc T21, T24 og T25 og i brandklasse EI 2 60 med Daloc T60. Støjreduktion Rw 28dB, 33dB, 38dB eller 43dB alt efter hvilket glas, du vælger. Glasset er personsikkerhedsglas i klasse 1(B)1, 1(C)1 og 2(B)2 i henhold til EN 12600.

Trædelene fremstilles som standard i fyrretræ med en karmdybde på 92 mm, 118 mm eller 145 mm. Karmene er boret for fastgørelse til anden del, dørkarm eller væg. Trædelene leveres malet i en af vores standardfarver eller en hvilken som helst NCS-farve.

Hvis du vil, kan du få træpartier med pålimet massivt ædeltræ som fx eg. Sådanne glaspartier specialfremstilles af Orresta Dörr med Dalocs klassificerede grundkonstruktion som base. Læs mere om det på orrestadorr.se .

 

Vi hjælper gerne.

Du kan trygt regne med, at vi ved alt, hvad der er at vide om døre. Vi deler det, vi ved, og har styr på, hvilken dør der gør det bedste arbejde på et givet sted, og hvilke regler og klassificeringer, der gælder. På den måde undgår du unødvendige omkostninger og ubehagelige overraskelser.

Læs mere om glaspartier.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation for professionelle. Her finder du tekniske fakta, tegninger samt montagevejledning og anden dokumentation.