Massiv trædør Daloc T34, lyddør op til 49 dB.

Massivdør T34 er med sin høje støjreduktion op til 49 dB almindelig i konferencelokaler, hoteller og andre lokaler med høje støjreduktionskrav.

Klassificeringer.

Døren er certificeret af Dansk Standard. Den fremstilles under kontrol af RISE.

30 minutter.

Op til Rw 49 dB.

EN 13501-2 klasse Sa og S200

Kan fås med FSCMix. Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Beskyttende kantliste på alle sider.

Alle trædøre fra Daloc er udstyret med en beskyttende kantliste rundt om hele dørbladet, uanset om det er malet eller har en laminat- eller finéroverflade, hvilket både beskytter og gør det nemt at holde rent. Det har gjort vores trædøre meget populære i offentlige miljøer som plejehjem, skoler, sundhedshuse, kontorer og idrætshaller.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Alle trædøre fra Daloc er malet med miljøvenlig vandbaseret maling.
Fabriksmonterede hylstermøtrikker giver hurtigere og smidigere montering med lavere totalomkostninger.
Dørbladets stærkere karmtræ (54x66 mm) skaber holdbarhed og vridningsstabilitet til krævende miljøer.

Ny konstruktion giver endnu bedre trædøre.

Takket være moderne og fleksible produktionslinjer indgår de fleste dørvarianter med forskellige klassificeringer og overfladelag i standardsortimentet. En helt ny konstruktion gør dørbladet slidstærkt og vridningsstabilt, hvilket bidrager til en lang levetid.

Reference Danse- og Cirkusskole, Stockholm.

Danse- og Cirkusskolen ligger i en murstensbygning, der tidligere har tilhørt Det Kongelige Tekniske Institut. Driften på skolen stillede høje krav til dørenes støjdæmpende og brandsikre egenskaber.

Laminat-overflade eller finér.

For at skabe bedre leveringsparathed for dig som kunde findes der en række laminat- og finérvarianter som basissortiment. Andre laminater eller finér tilbydes på forespørgsel.

20 standardfarver og flere millioner NCS-farver.

Alle låger er malet i vandbaseret miljøvenlig maling og for at give bedre leveringsparathed fås en række NCS-farver som standard. Andre NCS-farver tilbydes på forespørgsel.

Karme i stål og træ.

Vores karme er udviklede med fokus på funktion, kvalitet, holdbarhed og design. Uanset om vi fremstiller dem i træ eller stål.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.

Læs mere