Udenpåliggende skydedør Daloc T16.

Skydedør T16 er almindelig, når pladsen er for trang til en traditionel hængslet dør, eller hvis døren kun skal bruges en gang imellem.

Klassificeringer.

Uklassificeret

Uklassificeret

Kan fås med FSCMix. Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Beskyttende kantliste på alle sider.

Alle trædøre fra Daloc er udstyret med en beskyttende kantliste rundt om hele dørbladet, uanset om det er malet eller har en laminat- eller finéroverflade, hvilket både beskytter og gør det nemt at holde rent. Det har gjort vores trædøre meget populære i offentlige miljøer som plejehjem, skoler, sundhedshuse, kontorer og idrætshaller.

Reference børnehave Kastanjen, Töreboda.

Førskole Kastanjen er opdelt efter alder i fem afdelinger. Dette for at undervisningen og miljøerne kan tilpasses efter alder. Bygningen har fælles torv, atelier og vandleg, hvor møder mellem store og små børn foregår på en naturlig måde.

Laminat-overflade eller finér.

For at skabe bedre leveringsparathed for dig som kunde findes der en række laminat- og finérvarianter som basissortiment. Andre laminater eller finér tilbydes på forespørgsel.

20 standardfarver og flere millioner NCS-farver.

Alle låger er malet i vandbaseret miljøvenlig maling og for at give bedre leveringsparathed fås en række NCS-farver som standard. Andre NCS-farver tilbydes på forespørgsel.

Karme i stål og træ.

Vores karme er udviklet med fokus på funktion, kvalitet, holdbarhed og design. Uanset om vi fremstiller dem i træ eller stål.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Du kan trygt regne med, at vi ved alt, hvad der er at vide om døre. Vi deler det, vi ved, og har styr på, hvilken dør der gør det bedste arbejde på et givet sted, og hvilke regler og klassificeringer, der gælder. På den måde undgår du unødvendige omkostninger og ubehagelige overraskelser.

Læs mere