Massiv svingdør Daloc T15.

Svingdør T15 er beregnet til at blive brugt som indvendig dør, hvor der er hyppig trafik, fx mellem køkken og spiseområde i restauranter.

Klassificeringer.

Uklassificeret

Uklassificeret

Kan fås med FSCMix. Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Beskyttende kantliste på alle sider.

Alle trædøre fra Daloc er udstyret med en beskyttende kantliste rundt om hele dørbladet, uanset om den er malet eller har en laminat- eller finéroverflade, hvilket både beskytter og gør det nemt at holde rent. Det har gjort vores trædøre meget populære i offentlige miljøer som plejehjem, skoler, sundhedshuse, kontorer og idrætshaller.

Reference Fredrikstad stadion, Norge.

Stadionet er bygget på dele af ældre industrihaller og rummer cirka 15.000 mennesker til forskellige aktiviteter. Ud over svingdøre anvendes også ståldøre og andre massive trædøre fra Daloc i bygningen.

Laminat-overflade eller finér.

For at skabe bedre leveringsparathed for dig som kunde findes der en række laminat- og finérvarianter som basissortiment. Andre laminater eller finér tilbydes på forespørgsel.

20 standardfarver og flere millioner NCS-farver.

Alle låger er malet i vandbaseret miljøvenlig maling og for at give bedre leveringsparathed fås en række NCS-farver som standard. Andre NCS-farver tilbydes på forespørgsel.

Karme i stål og træ.

Vores karme er udviklede med fokus på funktion, kvalitet, holdbarhed og design. Uanset om vi fremstiller dem i træ eller stål.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Du kan trygt regne med, at vi ved alt, hvad der er at vide om døre. Vi deler det, vi ved, og har styr på, hvilken dør der gør det bedste arbejde på et givet sted, og hvilke regler og klassificeringer, der gælder. På den måde undgår du unødvendige omkostninger og ubehagelige overraskelser.

Læs mere