Massiv trædør Daloc T10.

T10 er en massiv trædør til rum, hvor der stilles krav til funktion og slid men uden særlige krav til lydisolering eller brandmodstand.

Klassificeringer.

Uklassificeret

Uklassificeret

Belastningsklasse W i henhold til EN 16580 Vinduer og døre – Fugt- og sprøjtevandsbestandige dørblade.

Kan fås med FSCMix. Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Beskyttende kantliste på alle sider.

Alle trædøre fra Daloc er udstyret med en beskyttende kantliste rundt om hele dørbladet, uanset om det er malet eller har en laminat- eller finéroverflade, hvilket både beskytter og gør det nemt at holde rent. Det har gjort vores trædøre meget populære i offentlige miljøer som plejehjem, skoler, sundhedshuse, kontorer og idrætshaller.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Alle trædøre fra Daloc er malet med miljøvenlig vandbaseret maling.
Dørbladets stærkere karmtræ (38×66 mm) skaber holdbarhed og vridningsstabilitet til krævende miljøer.
Dörrbladets kraftigare ramträ (38×66 mm) skapar stryktålighet och vridstyvhet för krävande miljöer.

Ny konstruktion giver endnu bedre trædøre.

Takket være moderne og fleksible produktionslinjer indgår de fleste dørvarianter med forskellige klassificeringer og overfladelag i standardsortimentet. En helt ny konstruktion gør dørbladet slidstærkt og vridningsstabilt, hvilket bidrager til en lang levetid.

Laminat-overflade eller finér.

For at skabe bedre leveringsparathed for dig som kunde findes en række laminat- og finérvarianter som basissortiment. Andre laminater eller finér tilbydes på forespørgsel.

20 standardfarver og flere millioner NCS-farver.

Alle låger er malet i vandbaseret miljøvenlig maling og for at give bedre leveringsparathed fås en række NCS-farver som standard. Andre NCS-farver tilbydes på forespørgsel.

Karme i stål og træ.

Vores karme er udviklede med fokus på funktion, kvalitet, holdbarhed og design. Uanset om vi fremstiller dem i træ eller stål.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Du kan trygt regne med, at vi ved alt, hvad der er at vide om døre. Vi deler det, vi ved, og har styr på, hvilken dør der gør det bedste arbejde på et givet sted, og hvilke regler og klassificeringer, der gælder. På den måde undgår du unødvendige omkostninger og ubehagelige overraskelser.

Læs mere