Prisen på døren er ikke hele sandheden.

Når du vælger lejlighedshoveddøre, giver prisen på selve døren ikke hele den komplette sandhed. En dør påvirker en række andre omkostninger, som du kan reducere, hvis du vælger den rigtige dør. Lige så vigtigt er det, at en lejlighedshoveddør, der beskytter mod brand, uønsket støj og indbrud, skaber et mere behageligt og mere sikkert opholdsmiljø.

Omkostninger, som døren påvirker:

En sikkerhedsdør fra Daloc er måske ikke den billigste løsning, når du sammenligner tilbud. Men hvis man ser på de samlede omkostninger, er det en rigtig god investering.

Udskiftning af dør på grund af indbrud.

En sikkerhedsdør fra Daloc er en effektiv måde at forhindre indbrud på. Årsagen er, at tyvene styrer udenom, da det er så svært at komme igennem. Du sparer med andre ord penge ved ikke at skulle udskifte døre, der er blevet beskadiget efter et indbrud.

Færre beboere bliver forstyrret.

Mange mennesker bliver generet af støj, cigaretrøg og andre lugte fra opgangen. Vores sikkerhedsdør beskytter mod lyd og lugt takket være den integrerede tætningsliste og mineraluldsisolering og indvendige lydabsorbenter. Hvor mange ressourcer bruger du på sådanne klager? Når færre bliver irriterede, får man samtidig et mere behageligt miljø med et godt omdømme, hvor folk gerne vil blive ved med at bo.

Du undgår døre, der slår sig.

Det er ikke ualmindeligt, at trælejlighedsdøre slår sig og bliver skæve af fugt og temperaturforskelle. En sikkerhedsdør fra Daloc bevarer sine egenskaber over tid. Flere lag stålplader og mineraluld og indvendige forstærkninger giver en stærk konstruktion, der gør, at dørblad, karm og tærskel bevarer deres form. Det betyder, at du undgår skæve døre, der slipper lyd og lugt ind, og som slipper varme ud. En formstabil dør er også brandmæssigt mere sikker, og en forudsætning for at opretholde brandgastætheden. Så sparer du penge og får beboere, der både er gladere og tryggere.

Du sparer energi.

Takket være den formstabile konstruktion kombineret med effektive tætningslister yder en sikkerhedsdør fra Daloc meget effektiv beskyttelse mod træk. Tætningslisten er indlejret i et spor i karmen på en måde, så den slutter helt tæt til døren. Dermed trænger der ingen varme ud og ingen kulde ind.

Du behøver ikke at justere døren igen.

De fleste hoveddøre sætter sig med tiden, fordi dørblad og trækarm påvirkes af den skiftende luftfugtighed i omgivelserne. Det problem kræver løbende vedligeholdelse i form af efterjusteringer. Vores sikkerhedsdøre holder formen af to grunde. For det første er de lavet af stål – et materiale med en formstabilitet, der ikke påvirkes af fugt. For det andet er de designet sådan, at vægten af dørbladet overføres til væggen via de stabile hængsler og fastgørelsespunkter i stålkarmen – en løsning, der giver en stille og stabil installation, der ikke bevæger sig.

Mindre omkostninger til slitage.

En sikkerhedsdør fra Daloc er mere holdbar end en almindelige lejlighedsdør af træ. Trædøren kan absorbere fugt, hvilket gør at finérfladen på døren kan løsne sig. En almindelig trædør er desuden mere følsom over for stød og slag, hvilket nemt fører til ridser og hak i både dørblad og karm. Daloc-dørens holdbarhed reducerer omkostningerne til både vedligeholdelse og slitage.

Mindre omkostninger ved tilfælde af brand.

En sikkerhedsdør fra Daloc giver en meget effektiv beskyttelse mod brand. Døren blokerer for både brand og brandgasser i mindst 30 minutter, hvilket forhindrer ilden i at sprede sig. Det redder ikke kun liv, men beskytter også ejendommen mod at brænde ned. Det betyder også mindre rengøringsomkostninger efter en brand, da f.eks. en røgfyldt opgang ikke påvirker de øvrige lejligheder.

Send forespørgsel.

Hvad koster en sikkerhedsdør?

Vil du vide, hvor meget en sikkerhedsdør til din lejlighed koster? Eller er der flere af jer, der overvejer at skifte døre og undersøger priser på sikkerhedsdøre? Er du i boligforeningens bestyrelse eller ejer ejendomme og vil du gerne vide, hvad det koster at skifte til sikkerhedsdøre?

Udfyld formularen nedenfor, så får du et tilbud fra en af vores samarbejdspartnere. Du forpligter dig ikke til noget ved at indsende denne prisforespørgsel.

Sikkerhedsdør til din bolig, forening eller ejendom?

En sikker investering for dig og dine projekter - og for alle dem, der skal bo bag den.

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.