Daloc S93, S94, S95 højsikkerhedsdøre.

Vores højsikkerhedsdøre er det rigtige valg, når beskyttelse mod indbrud og brand ikke er nok. De er også skudsikre og beskytter desuden mod eksplosioner og elektromagnetisk interferens (EMI).

Klassificeringer.

Højsikkerhedsdøre fra Daloc er testet af RISE og certificeret af RISE Certificering mhp. indbrudssikring. Skudsikkerheden er testet af Nammo Vanäsverken AB, eksplosionsbeskyttelsen af Fraunhofer Institut Freiburg.

Op til RC5 i henhold til EN 1627.

C1-C4 og C5-I i henhold til EN ISO 12944-2

Op til FB6  i henhold til EN 1522.

Op til EPR 4 i henhold til EN 13123.

50 dB i 100 kHz – 100 MHz i henhold til EN 50147-1.

Yderdørsudførelse (Y93, Y94 og Y95) er CE-mærket i henhold til produktstandard for yderdøre EN 14351-1.

Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Højsikkerhedsdør fra Daloc efter udført og godkendt skudsikkerhedstest i henhold til EN 1522.
Daloc S95 er fyldt med beton for at opfylde kravene, hvilket kræver kraftige hængsler mm.
En højsikkerhedsdør af modellen Daloc S95 vejer mellem 400 og 500 kg.

Døre ud over det sædvanlige.

Højsikkerhedsdøre anvendes, hvor skalbeskyttelsen stiller ekstremt høje krav til dørens ydeevne og egenskaber. De er indbrudssikre, skudsikre og eksplosionssikre.

Eksplosionsbeskyttelse.

Eksplosionssikring er usædvanlig i dag, men eksplosionssikre døre findes i den petrokemiske industri, militæranlæg og andre strategisk vigtige bygninger. Vores eksplosionssikre døre er testede af Fraunhofer Institut Freiburg i henhold til den europæiske standard EN 13123-1.

Beskyttelse mod skud og eksplosioner.

Skudsikkerheden er testet af Nammo Vanäsverken AB og dørene er testede mod 357 og 44 Magnum samt kaliber 7,62×51 og 5,56×45 (dvs. AK5 etc.) med “full metal jacket”, “pointed bullet” och “soft core (lead) with steel penetrator” ammunition.

EMI og EMP-dæmpning.

EMI-undertrykkelse - beskyttelse mod elektrisk og magnetisk interferens - bruges i civile og militære installationer, hvor der er følsomt udstyr, som ikke må forstyrres, såsom på hospitaler, telekommunikation, data, flyvekontrolcentre og radarinstallationer.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.

Læs mere