Svalegangsdør Daloc Y33 og Y43 i RC3 og U-værdi fra 0,76.

Svalegangsdør Y33 og Y43 er tænkt som yderdøre til boliger ud mod svalegange eller i terræn, hvor døren er udsat for vejr og vind. Svalegangsdør Y33 leveres som standard med låsehus Assa 510, mens Y43 leveres med flerpunktslås.

Klassificeringer.

Dørens ydeevne ift. egenskaber er testet af RISE og certificeret af DNV GL Danmark samt RISE Certificering. RISE udfører fastlagte kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

Op til 60 minutter.

Op til Rw 50 dB.

EN 13501-2 klasse Sa og S200

RC3 i henhold til EN 1627.

C1-C4 i henhold til EN ISO 12944-2.

U-værdi 0,76 og derover.

CE-mærket i henhold til produktstandard for yderdøre EN 14351-1 og CE-mærket i henhold til produktstandard for brandmodstand EN 16034.

Opfylder i enkeltdørsudførelse klasse 3 i henhold til EN 12219, klimapåvirkning af døre, til klima A og klima D.

Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Smart skandinavisk design skaber en sikker, pæn og tæt svalegangsdør.

Svalegangsdør Daloc Y33 og Daloc Y43 giver førsteklasses beskyttelse mod regn, vind og kulde samt indbrud, brand og støj. De har et æstetisk udseende og kan leveres i mange forskellige farver eller med træmønstret laminatplade. Døre med laminatplade kan med fordel leveres med træmønstret eller anden overflade udvendig, og hvid indvendig i lejligheden.

Vores unikke skråfasede overfals giver døren en hyggelig og forarbejdet følelse. Døren er både sikker og attraktiv fra siden på grund af sammenføjningen med skjulte pladekanter. To små, men vigtige detaljer, der fokuserer på døren som en vigtig del af interiøret.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
/5
Den stærke og formstabile konstruktion gør, at du får en dør, der holder år efter år efter år, uden at miste sine egenskaber.
Sammen med stålkarmen skaber dørbladet en formstabil og tæt enhed, der ikke lækker varme og ikke tillader støj, lugt og træk ind i lejligheden.
Tætningsliste i spor i karm og integreret justerbart slutblik er standard.
Dørblad og karm leveres færdigisoleret med mineraluld fra fabrik. Karmen er udstyret med justerbare hylstermøtrikker, der giver en stabil samling med mulighed for efterfølgende justering.
Svalegangsdør Daloc Y43 er udstyret med en flerpunktslås med to ekstra låserigler, der låser dørbladet i top og bund. Det betyder, at en lås forbinder dørblad og karm på i alt tre punkter.

Bevarer sin ydeevne over tid.

Vores døres høje formstabilitet gør, at du undgår en skæv dør, der lukker støj, lugte og træk ind udefra, og som lækker varme.

Den formstabile konstruktion opfylder kravene til klasse 3 (højeste klasse) i henhold til EN 12219, klimapåvirkning på døre, for klima A og D, som er de mest krævende testkrav. Det skaber et bedre indeklima med mindre energitab, hvilket er endnu et argument for boligforeninger og husejere.

Testet og certificeret.

Dørens ydeevne ift egenskaber er testet af RISE og certificeret af DNV GL Denmark samt RISE Certification. RISE udfører faste kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

Klimadøre - Klasse 3 iflg. EN 12219

Svalegangsdøre fra Daloc er CE-mærkede i henhold til byggevaredirektivet og følger dermed dørstandarden EN 14351-1 for yderdøre. Daloc Y33 opfylder desuden kravene for klasse 3 (højeste klasse) i henhold til EN 12219, klimatisk påvirkning af døre, for klima A og D, hvilket er de mest krævende testkrav. Det betyder følgende ved testtemperatur, 18oC/23oC (klima A) og -15oC/23oC (klima D).

Slidstærk overflade, der holder længe.

Laminat er et tidløst valg, der giver en slidstærk overflade, der kan modstå dagligt slid i mange år. Laminat fås i flere forskellige træmønstre og farver. Døren kan også leveres med fx træmønstret overflade udvendigt og hvidt interiør i lejligheden.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.

Læs mere