Ståldør Daloc S66 (Y66).

Ståldør S66 eller Y66, som den kaldes i sin yderdørsversion, er en hård nitte, der er udviklet til miljøer, hvor styrke, stabilitet og holdbarhed prioriteres. Udover den varmforzinkede udgave, fås den også i to rustfri udgaver. Derfor er det almindeligt i fx tunneller, vaskehaller samt industrier og andre bygninger med en aggressiv atmosfære.

Klassificeringer.

Daloc S66 er testet af RISE og certificeret af RISE Certificering med henblik på brandklassificering. Døren fremstilles under kontrol af RISE.

BS-60 (indvendige døre).

C1-C4 og C5-I i henhold til EN ISO 12944-2.

Yderdørsudførelse (Y66) er CE-mærket i henhold til produktstandard for yderdøre EN 14351-1.

Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Varmeforzinket eller rustfri – valget er dit!

Ståldør Daloc S66 fås ikke kun i en varmeforzinket udgave, men også i to rustfri udgaver. Hvis formålet primært er den rustfri overflade, kan du vælge rustfri pladekvalitet. Men i miljøer, hvor der er høje krav til korrosionsbeskyttelse, for eksempel tunneler samt industrier og andre bygninger med en aggressiv atmosfære, anbefales det at vælge et rustfrit syrefast design.

Testet og certificeret.

Daloc S66 er testet af RISE og certificeret af RISE Certificering med henblik på brandklassificering. Døren fremstilles under kontrol af RISE.

Samlet og færdigisoleret karm.

Vores stålkarm er produceret med stor indsigt i detaljernes betydning for funktion, levetid og udseende. De kommer samlet og færdigisoleret med mineraluld fra fabrikken og monteres derefter nemt gennem karmens justerbare hylstermøtrikker.

Leveres grundet.

Ståldør Daloc S66 (Y66) har en gennemprøvet konstruktion og er velegnet, hvor der kræves styrke, stabilitet og holdbarhed. Den leveres grundet til maling på stedet.

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.

Læs mere