Daloc S63 (Y63) - Sikkerhedsdør RC4.

Sikkerhedsdør S63 (Y63) er en dør i RC4 til miljøer, hvor de æstetiske krav er lige så høje som kravene til sikkerhed. Butikker, computerrum og andre rum med varer, der er udsat for tyveri, er nogle eksempler på, hvor den passer godt.

Klassificeringer.

Dørens ydeevne ift. egenskaber er testet af RISE og certificeret RISE Certificering samt SBSC. RISE og SBSC udfører fastlagte kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

30 minutter.

Op til Rw 43 dB.

EN 13501-2 klasse Sa og S200

RC4 i henhold til EN 1627.

C1-C3 i henhold til EN ISO 12944-2.

Yderdørsudførelse (Y63) er CE-mærket i henhold til produktstandard for yderdøre EN 14351-1 og CE-mærket i henhold til produktstandard for brandmodstand EN 16034.

Godkendt til at indgå i svanemærkede huse.

Skandinavisk design kombineret med høj sikkerhed.

Det er en fremragende dør til miljøer, hvor de æstetiske krav er lige så høje som kravene til sikkerhed.

Adskillige hærdede bagkantstænger og svejsede hængsler bidrager til at gøre døren meget sikker, mens den unikke skråfasede overfals giver døren en hyggelig og forarbejdet fornemmelse. Døren er både sikker og attraktiv fra siden på grund af sammenføjningen med skjulte pladekanter. To små, men vigtige detaljer, der fokuserer på døren som en vigtig del af interiøret.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
/4
Mærket på døren er et tydeligt signal til indbrudstyven om, at der er tale om en sikkerhedsdør fra Daloc.
Dørbladet er forsynet med bagkantstapper formet som kroge. De tager fat i den forstærkede stålkarm under et indbrudsforsøg.
Tapbærende elforzinkede hængsler med hærdede splitter og en svejset gevindmuffe forhindrer oprulning og i kombination med tapperne bliver det stort set umuligt at bryde ind denne vej.
Tætningsliste i spor i karm og integreret justerbart slutblik er standard.

En sikker og pæn dør.

Flere lag stålplade og mineraluld giver sammen med indvendige indbrudsforstærkninger en stærk og sej, men forholdsvis let konstruktion.

Tapbærende elforzinkede hængsler med hærdede splitter og en svejset gevindmuffe forhindrer oprulning og i kombination med tapperne bliver det stort set umuligt at bryde ind denne vej.

Stålkarmen er lavet af højstyrkestål og er lige så gennemtænkt i sin konstruktion som dørbladet. Den skal kunne tåle betydelig vold, samtidig med at den skal være attraktiv, og desuden være let at samle.

Testet og certificeret.

Dørens ydeevne ift egenskaber er testet af RISE og certificeret af RISE Certification og SBSC. RISE og SBSC udfører faste kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

20 standardfarver og flere millioner NCS-farver.

Alle låger er malet i vandbaseret miljøvenlig maling og for at give bedre leveringsparathed fås en række NCS-farver som standard. Andre NCS-farver tilbydes på forespørgsel. Du kan også få dørbladet med en træmønstret laminatpladeoverflade.

Let at montere og justerbar.

Karmen monteres og fastgøres hurtigt gennem karmens justerbare hylstermøtrikker (unbrakonøgle).

Produktfakta.

Nedenfor finder du den tekniske specifikation og fakta for professionelle. 

Vi hjælper gerne.

Døre kan være sværere, end du tror. Der er meget at tage højde for, såsom mål og beslag, regler og klassificeringer, karme og tærskler. Men hvis du kontakter os, bliver det meget nemmere.

Læs mere