Robot vision Daloc Sikkerhedsdør

Hvorfor skal jeg vælge en sikkerhedsdør fra Daloc?

Det nemmeste svar skulle være: Se på en anden!

Man kunne nemt tro, at rigtigt store og tunge sikkerhedsdøre volder tyvene mest besvær. Men præcis som en lille pc kan være væsentligt mere avanceret end en stor, kan en mere elegant og tyndere sikkerhedsdør fra Daloc være sværere at komme igennem end en dør, som er både tungere og større. Det er indersiden, som gør forskellen. Dørens modstandskraft er helt enkelt en funktion af konstruktion og materiale.

Daloc Sikkerhedsdør er markedets mest udviklede.

Alle vores sikkerhedsdøre består af flere lag stålplader, som omslutter isoleringen af mineraluld og de indvendige forstærkninger. Dørpladens hageformede ståltapper og flerpunktslåsens hageslå tager fat i stålkarmen i både forreste og bagerste kant, hvilket giver en ekstra stærk beskyttelse.

Klassificeret til indbrud, brand og lyd

Sværhedsgraden, der møder tyven, udtrykkes ofte i sikkerhedsklasser. Vores døre er klassificeret RC 3 eller RC 4. Uden at komme ind på de sikkerhedstekniske detaljer betyder det, at døren kan modstå en tyv i længere tid, end han/hun er parat til at bruge. Dalocs sikkerhedsdøre er også testede, certificerede og produktionskontrollerede i Sverige til – ud over indbrud – brand, brandgas og lyd.

Læs mere om klassifieringer»

 

Dårligt nyt for alle indbrudstyve.

Dårligt nyt for alle indbrudstyve.

Med en sikkerhedsdør fra Daloc kan du roligt slappe af. Flere lag stålplade og mineraluld samt indvendige forstærkninger giver en særdeles robust dørkonstruktion. Flerpunktslåsen og de hageformede sikkerhedsnokker i bagkanten giver i alt fem kontaktpunkter mellem dørblad og karm, hvilket gør døren stort set umulig at bryde igennem for en indbrudstyv.
En god sikkerhedsdør kan være forskellen på liv og død.

En god sikkerhedsdør kan være forskellen på liv og død.

Hvis der udbryder brand i din ejendom, er en sikkerhedsdør fra Daloc den bedste beskyttelse. Dørbladet og stålkarmen, der er fremstillet af højstyrkestål, omgiver en isolerende mineraluld og de indvendige forstærkninger. Denne konstruktion kan bremse ild i mindst 30 minutter – nok til, at man kan redde både liv og ejendele.
Det er lige så vigtigt at stoppe røgen som at stoppe ilden.

Det er lige så vigtigt at stoppe røgen som at stoppe ilden.

Når det brænder, udgør røg og giftige brandgasser en større fare end selve flammerne. Med en sikkerhedsdør fra Daloc minimerer du risikoen for, at disse gasser kan trænge ind fra den røgfyldte opgang. Dørbladet og karmen af stål bevarer deres facon, så døren bliver ved med at være tæt. Tætningslisten er fastgjort i en rille, hvilket forhindrer røgen i at trænge ind gennem eventuelle sprækker.
Du kan høre forskellen med det samme.

Du kan høre forskellen med det samme.

Når du skifter til en sikkerhedsdør af stål fra Daloc, kan du høre forskellen med det samme. Eller rettere sagt, kan du ikke høre noget som helst.Tætningslisten samt dørbladet og karmen af stål omgiver den isolerende mineraluld og de indvendige forstærkninger. Den modstandsdygtige konstruktion dæmper råben og skrigen fra opgangen og skaber et behageligt frirum uden støj.
Holder uønskede lugte ude.

Holder uønskede lugte ude.

Mange mennesker bliver generet af cigaretrøg og andre ubehagelige lugte fra opgangen, men tror, at problemet skyldes dårlig ventilation eller isolering. En sikkerhedsdør fra Daloc er uden sammenligning din bedste beskyttelse. Både dørblad og stålkarm er isoleret med mineraluld. Desuden er både karm og dørtrin udstyret med tætningslister. Det skaber en tæt og formstabil konstruktion, der blokerer for træk og forhindrer mados og andre lugte i at trænge ind i lejligheden.
Højere temperatur og lavere energiudgifter.

Højere temperatur og lavere energiudgifter.

Den effektive isolering i en sikkerhedsdør fra Daloc forhindrer kulden i at trænge igennem. Desuden udgør tætningslisten i karmen og dørtrinet en modstandsdygtig barriere, der forhindrer træk. Resultatet er lavere energiudgifter og et varmere og mere behageligt hjem.
Lige så pæn, som den er sikker.

Lige så pæn, som den er sikker.

Man behøver ikke give afkald på et flot design, når man skifter til en sikkerhedsdør af stål. Vi er stolte over både sikkerheden og udseendet. Materialer i topkvalitet, flotte detaljer og stilrent, skandinavisk design skaber et eksklusivt udseende. Ud over det flotte design bidrager de holdbare materialer til at gøre døren særdeles solid. Desuden kan du vælge mellem forskellige attraktive farver og mønstre.