Daloc Sikkerhedsdør

Hvad er en sikkerhedsdør?

 

Hvis du gerne vil kunne føle dig virkelig tryg, er det ikke nok at udskifte låsen. I de fleste tilfælde er de svageste punkter dørbladene og de gamle karme af træ. Med en sikkerhedsdør af stål fra Daloc kan du slappe helt af.

 

Den ser ikke bare ud og fungerer ligesom en almindelig entredør, den udgør også det ultimative forsvar mod indbrudstyve. Og ud over at være den flotteste og mest avancerede sikkerhedsdør på markedet lever den op til alle de nødvendige klassificeringer for brand, lyd og røg. 

 

1Oplev forskellen

Hvis du gerne vil føle dig virkelig tryg, er det ikke nok at udskifte låsen.

Det er en udbredt misforståelse, at det er låsen, som tyven angriber. Men det er helt forkert. Som regel er det dørbladet eller den gamle dørkarm i træ, der er de svageste punkter. Med en sikkerhedsdør af stål fra Daloc kan du roligt slappe af. De hageformede nokker og låsens hagerigler holder dørbladet fast i stålkarmen, så døren stort set er umulig at bryde op.


2Hvor godt beskyttet er du lige nu?

Uvidenhed er den største risiko.

Desværre er der mange, der tror, at deres nuværende dør er tilstrækkelig. Derfor gør de ingenting, før det er for sent. Problemet er manglende viden og gamle vaner. Men tiderne har ændret sig. Din nuværende dør er formentlig lige så gammel som den ejendom, du bor i, og fremstillet efter datidens standard. Din sikkerhed afhænger af din egen viden.


3Inbruds- og brandsikring

Det bliver vigtigere og vigtigere at skifte til en sikkerhedsdør.

Samtidig med at folks viden om betydningen af sikkerhedsdøre er lav, stiger antallet af indbrud. En forklaring kan være, at folk i dag har flere ting i hjemmet, som tyve nemt kan sælge, f.eks. dyre elektriske apparater. Også brande er blevet farligere, fordi der i dag findes flere materialer, der afgiver giftig røg, når de brænder.


4Støj, lugte og træk

Med en sikkerhedsdør fra Daloc mærker du forskellen med det samme.

Mange mennesker er generet af råben og skrigen, træk og ubehagelige lugte fra opgangen. Mange tror, at det skyldes tynde vægge eller dårlig isolering. Det, de ikke ved, er, at man kan gøre noget ved problemet med en god dør. En sikkerhedsdør fra Daloc beskytter nemlig ikke kun mod indbrud. Den holder også larmen fra omgivelserne ude og skaber et mere stille og hyggeligt hjem.


Hvor god/stærk er en Daloc dør sammenlignet med en standarddør?

Så kort tid tar det at, bryde en almindelig dør opHvor længe kan en Daloc Sikkerhedsdør stå imod?