trygg familj med daloc sakerhetsdorr

Daloc Sikkerhedsdør giver et mere behageligt, stille og trygt hjem

Det er nemmere end du tror at skifte din hoveddør til en Daloc sikkerhedsdør i din lejlighed eller boligselskab. Og du mærker effekten med det samme. Boligen bliver mere stille, tryggere og stiger ofte i værdi. Det er ikke nogen tilfældighed, at Daloc er Skandinaviens mest solgte sikkerhedsdør.

Tid til at bytte til noget bedre

Når køleskabe, komfurer og tv-apparater føles umoderne og utidssvarende, skifter vi dem ud. Derimod tænker vi sjældent på entredøren på samme måde, selv om den er det første, både velkomne og ubudne gæster møder. 

Forskellen mellem en sikkerhedsdør og en ”almindelig” dør er enorm, både hvad angår konstruktion og materiale. Men der er også forskel på sikkerhedsdøre. Det er let at tro, at rigtig store og tunge sikkerhedsdøre volder tyve mest besvær. Men det er dørens konstruktion, der er afgørende. Dørens modstandskraft er ganske enkelt en kombination af konstruktion og materiale. 

Daloc Sikkerhedsdør

Vore sikkerhedsdøre er meget tætte og isolerer derfor mod støj, lugte og træk fra opgangen, hvilket er med til at skabe et mere behageligt miljø i lejlighederne. Brand og brandgasser holdes ligeledes ude. Mados forhindres i at brede sig til opgangen, og ofte opnår man endda besparelse på varmeregningen. Desuden får lejlighederne en dør, som stort set er vedligeholdelsesfri og ikke behøver at blive udskiftet i mange år.

75 års erfaring

Vore sikkerhedsdøre er både meget fleksible og elegante, fordi de er resultatet af intelligente og gennemtænkte sikkerhedsdetaljer kombineret med de materialer, de er konstrueret af. Daloc har lavet sikre døre siden 1943, så vi ved, hvad vi taler om. 
Alle vore sikkerhedsdøre er gennemprøvede, certificerede, produktionskontrollerede og højt klassificeret i forhold til brand, brandgasser, lyd og indbrudssikkerhed.

Et par timer pr. dør

Vore professionelle montører udskifter en dør til en lejlighed på under en halv dag. Så før du får set dig om, har sikkerhedsdørene ikke kun gjort lejerne glade og tilfredse. Med en Daloc Sikkerhedsdør stiger lejligheden også i værdi. Og som en følge af dramatisk reduceret indbrudsrisiko, kan også forsikringspræmien falde.

Du får en flottere, mere personlig og med garanti mere sikker dør, som giver hele lejligheden et løft. Kan du selv bestemme, om du vil skifte dør? Ja, men du skal først tale med din udlejer eller boligforening.

Skræddersy din egen dør

Bor du med indgang fra en svalegang? Vil du have en dør med trælook? Ekstra sikkerhed? Ekslusiv træfront? Med Dalocs brede sortiment og de mange forskellige udførelser er det let at tilpasse dørene efter smag, ejendommens stil og alder. Du kan i stor udstrækning selv bestemme farve, mønster og tilvalg.

 

Daloc sikkerhedsdore