Ledige stillinger hos Daloc

Ledige stillinger

Her offentliggør vi ledige stillinger. Hvis vi ikke søger specifikke funktioner, eller du ikke finder en stilling, der passer til dig, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Velkommen til Daloc

Daloc er inde i en fase med kraftig vækst i Danmark og større omsætning i hele Europa. Derfor har vi et kontinuerligt behov for at rekruttere engagerede og dygtige medarbejdere. Hvis vi ikke søger medarbejdere, eller du ikke finder en stilling, der passer til dig, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via formularen nedenfor. Du kan også besøge daloc.se hvis du er interesseret i at begynde at arbejde i ét af de andre selskaber i Daloc-koncernen.

 

VI SØGER!

Vi søger en ambitiøs Salgschef 

 

Du bliver ansvarlig for industrisegmentet dvs. bygherrer, entreprenører, professionelle trælaster ol. samt rådgivning af arkitekter. Afdelingen består pt. af 3 medarbejdere, der supporterer salget og håndterer projekterne. Du får ansvaret for både nye og eksisterende kunder i segmentet. Stillingen har base fra kontoret i Vallensbæk, og du bliver en del af et innovativt og professionelt team, der arbejder for samme sag.

 

Læs mere og ansøg her » 

KONTAKTFORMULAR

Send en ansøgning

* Skal udfyldes
Du glemte dit navn.
Du glemte adresse.
Du har glemt dit postnummer.
Du glemte by.
Du glemte E-mail-adresse.
Du glemte telefonnummeret.