Daloc miljøvenlig maling til døre

Miljø og kvalitet

Daloc har længe været kvalitets- og miljøcertificeret i henhold til ISO 9001 og 14001. Eftersom vi altid har hyldet princippet om egenudvikling, både når det gælder produkter og vores produktion, er der en stor vidensbeholdning overalt i virksomheden. 

Bidrage til et bedre miljø

Vores produktionsmetoder er tilpasset til at bidrage til et stærkt og bæredygtigt samfund. Daloc har siden 2001 været miljøcertificeret iht. ISO 14001 og vi ser miljøarbejdet som en vigtig og løbende proces, og vil er førende, når det gælder at miljøtilpasse vores produkter og øvrige aktiviteter. Alle døre males med vandbaseret maling, og tre af vores produktionsenheder opvarmes af affald fra Nordeuropas mest moderne trædørsfabrik, vores resterende enheder anvender bjergvarme.

 

ISO 14001 Daloc AB »

ISO 14001 Daloc Trädörrar AB »

”Hver leveret ordre skal være en anbefaling til en ny ordre”

Sætningen ”Hver leveret ordre skal være en anbefaling til en ny ordre” i vores kvalitetpolitik har stor betydning for vores virksomhed. Daloc har siden 1995 været kvalitetscertificeret iht. ISO 9001. Hos os kobles design, funktion, produktion og levering sammen til en sikker kæde. Eftersom vi altid har hyldet princippet om egenudvikling, både når det gælder produkter og vores produktion, er der en stor vidensbeholdning overalt i virksomheden. Dette har givet os omkostningseffektive produkter med et meget højt kvalitetsniveau og leveringssikkerhed, hvilket er et aktiv for dig, som projekterer og bygger alle typer huse.

 

ISO 9001 Daloc AB »

ISO 9001 Daloc Trädörrar AB »

 

 

Daloc Miljøpolitik

Daloc Miljøpolitik

Dalocs produkter skal opfylde aktuelle kundekrav med hensyn til funktion og miljø. Udformning og metoder vælges, således at Daloc bidrager til et stærkt og økologisk bæredygtigt samfund. Vi opfylder som et minimum love og forordningers krav til vores påvirkning af det fysiske og psykiske miljø internt og eksternt. Vi samarbejder for et udvidet engagement i arbejdsprocessen. Kontinuerlig forbedring er vores arbejdsmotto.
Daloc Kvalitetpolitik

Daloc Kvalitetpolitik

Daloc skal opfylde kundernes krav, forventninger og behov. Det forudsætter leverance af produkter med den rette kvalitet, personale med den rette kompetence og en høj servicetankegang i alle led. Hver leveret bestilling skal være en anbefaling til en ny bestilling. Kontinuerlig forbedring er vores arbejdsmotto.