Inga Lisa med far och mor

Vores idégrundlag og vision

”Skal man lave noget, så skal man gøre det ordentligt.” Sådan ræsonnerede John W Johansson, som i sin tid startede Daloc.

 

Over 70 års solid erfaring med døre har overbevist os om, at man altid kan blive lidt bedre. For at blive en langsigtet samarbejdspartner har vi koncentreret os om det, vi gør bedst – døre og sikkerhed – og vi har gjort det ordentligt. Det har givet os styrke og arbejdsro til at udvikle nye produkter og nye markeder.

 

 

Vores idégrundlag

Vores idégrundlag

Vores idégrundlag er at udvikle, producere, markedsføre og sælge døre og porte samt andre enheder med særlige krav, hvad angår brand, lyd og sikkerhed. Produkterne sælges på de nordiske markeder og via etablerede kanaler i andre lande.
Vores viden og kompetence er og skal være let tilgængelig for vores kunder. Vores høje leveringssikkerhed og kvalitet skal sikre lave omkostninger for kunden. Vi er og skal være en stabil virksomhed med god lønsomhed, et trygt første valg.
Vores vision

Vores vision

Er en fremtid, hvor man tager en dørs funktionalitet og dens mulighed for at gøre miljøet smukkere i betragtning. Uanset hvilket miljø der er tale om. Så bliver vores verden mere sikker, vores livskvalitet øges og vi kan leve mere harmonisk.