Daloc - Skandinaviens dørcentrum

Daloc leder udviklingen

Daloc Danmark A/S er et datterselskab, som ejes 100 % af Daloc AB i Sverige. Daloc er Skandinaviens største producent af branddøre, lyddøre og sikkerhedsdøre i stål og træ.

Hvem er Daloc?

Vi har udviklet og forfinet vores døre siden 1942. Hele tiden med fokus på at flytte grænserne for, hvad en sikker dør er. Opskriften på fremgang er innovativt design, intelligente konstruktioner og egenudviklet produktionsteknik. Og ikke mindst kompetente og engagerede medarbejdere.

Vore døre har et formål. Det har vi også

Gennem alle årene har vi fokuseret på at fremstille døre, som udfylder vigtige funktioner. Døre, som beskytter mennesker og ejendom mod brand, indbrud og støj. Som øger trivslen og trygheden i hjemmet, på arbejdspladsen og i offentlige miljøer.

 

På samme måde som vores døre har et formål, har vi også et formål som virksomhed: At hjælpe vores kunder med at få succes med deres projekter. Gedigen kundskab, stort engagement og lang erfaring betyder ikke bare, at vi er førende, når det gælder udviklingen af klassificerede døre. Vi er samtidig en god partner for arkitekter, entreprenører, forhandlere og boligselskaber, som har brug for førsteklasses døre.

Døre til høje krav

Både vores egne og samfundets krav ansporer os til at konstruere sikre produkter i høj kvalitet, og her er et tiltalende design en naturlig del af døren. Som markedsledere skal man stole på sine egne evner og vores virksomhed bygger på egenudviklede innovative designs og produktionsteknikker. Vi stræber altid efter at inspirere, overraske og overgå os selv og vores kunders forventninger. På den måde får vi hele tiden succes med at tage nye skridt i udviklingen af, hvordan døre kan se ud og fungere.