Stålkarme til trædøre daloc i friends arena

Stålkarme til trædøre

Vores stålkarme fremstilles med stor indsigt i detaljernes betydning for funktion, holdbarhed og udseende. Vi fremstiller desuden vores stålkarme til trædørene på vores egen ståldørsfabrik – så alt kommer fra samme producent. Praktisk for dig, hverdag for os.

Stålkarme til krævende miljøer

Stål og døre går hånd i hånd hos Daloc – det samme gælder stål og karme. At kombinere trædøre med stålkarme bliver ikke kun flot fra et æstetisk perspektiv, det er også klogt ud fra et økonomisk og holdbarhedsorienteret perspektiv. Vi ved, at man i visse miljøer ganske enkelt vil have en trædør. Men hvad sker der, hvis tung, rullende bagage støder ind i en karm af træ? Eller hvis man dag ud og dag ind risikerer at køre ind i karmen med plejesenge? Det kan i sådanne tilfælde være passende at vælge kombinationen af en trædør og en stålkarm.

Stålkarme og dørblade fra én leverandør letter projektering og indkøb

Som Skandinaviens største ståldørsproducent ser vi det som en selvfølge, at vores karme altid holder samme høje kvalitet – uanset om stålkarmen skal bære en ståldør eller en trædør. Vi fremstiller selv vores stålkarme til trædørene på vores egen ståldørsfabrik. Det vil sige, at du får alle komponenter fra samme producent, hvilket gør det praktisk og let for dig ved projektering.

Daloc stålkarm

Vores stålkarm har en gennemtænkt konstruktion. Karmenes egenskaber er testet af RISE (førhen SP) og certificeret af RISE Certifiering. De er beregnet til områder, hvor slitagen er ekstra stor, f.eks. sygehuse, ældreboliger, hoteller, varehuse, idrætsanlæg og industrier. Daloc stålkarm opfylder forventningerne uanset brand- og klassificeringskrav – for alt fra uklassificerede massive indvendige døre til trædøre i brandklasse EI260 med brandgastæthed Sa samt lydreduktion op til Rw 44 dB.

Konstruktion

Konstruktion

Vores stålkarme leveres som standard færdigisoleret, samlet og udstyret med integreret tætningsliste. Intet ekstraarbejde på byggepladsen! De fremstilles i grundudførelsen af koldvalset 1,5 mm højstyrkestål, men de kan også leveres i rustfri udførelse, og udstyres med tapbærende hængsler i elforzinket udførelse. Karmene er profilbukkede for at opnå størst mulig stivhed og stabilitet. Vores stålkarm findes uden gerigt, med gerigt eller med gerigt på begge sider.
Montering

Montering

Vores stålkarme leveres med færdigmonterede justeringsskruer for hurtig og praktisk montering. Stålkarmen er udstyret med vores gennemtestede justeringsskruer, som justeres med unbrakonøgle. Samtlige justeringsskruer kan efterjusteres og øger karmens stabilitet. Vi kan på bestilling levere komplette monteringssæt, hvor den rette skrue og rawlplug medfølger. Alt dette gør samlet set, at du mindsker frustrationer og sparer tid og penge – plus at du kan være sikker på, at klassificeringskravene opfyldes.

KONTAKTFORMULAR

Kontakt Daloc

* Skal udfyldes
Du glemte e-mail-adresse.
Du glemte dit navn.
Du glemte By.
Du glemte det telefonnummer.
Du glemte dit spørgsmål.
Invalid Input