Rustfri dør Daloc s66

Rustfri ståldøre

Rustfri ståldøre, hvis der stilles høje krav til korrosionsbeskyttelse. Som eksempler kan nævnes vejtunneler samt industrier og andre bygninger med aggressiv atmosfære.

To udførelser; rustfrit syrefast og rustfrit

Dalocs rustfri døre fås i to udførelser; rustfrit syrefast og rustfrit. De giver begge en effektiv beskyttelse mod korrosion og svarer til korrosionsklasse C4 og C5-I iht. EN ISO 12944-2. I miljøer, hvor der er meget høje krav til korrosionsbeskyttelse, anbefaler vi rustfri, syrefast udførelse korrosionsklasse C5-I. Som eksempler kan nævnes vejtunneler samt industrier og andre bygninger med aggressiv atmosfære. 

I andre miljøer vælger du den rustfri udførelse korrosionsklasse C4. Begge har en flot børstet/slebet overflade. Uanset hvilken udførelse eller hvilken størrelse du vælger, er Daloc S66 stærk, men også flot i sin rustikke enkelhed.

Rustfri døre i en lang række størrelser.

Vores rustfri døre fås i en lang række størrelser. Uanset størrelse og korrosionsbeskyttelse er det en gennemprøvet konstruktion. Den kan tilpasses til forskellige miljøer, hvad angår korrosionsbeskyttelse, størrelse og tilbehør. Bladet kan f.eks. udstyres med glasåbning.

Døren forsynes med rustfri hængsler med kuglelejer. Hvis den er dobbeltfløjet, forsynes den med skruet anslagsprofil på det passive dørblad. Det ene dørblad er som standard forsynet med kantrigel i rustfrit stål. Alle rustfri døre, uanset størrelse, har børstet/slebet overflade, som er belagt med en transportbeskyttelsesfolie.

 

Daloc S66


Daloc S66 (Y66) Rustfri dør, ståldør

Daloc S66 (Y66) Rustfri dør, ståldør

60 min
EN 14351-1, EN 16034
Daloc S66 findes ud over en varmforzinket udførelse også i to rustfri udførelser (maks. størrelse udv. karmmål 2860x2890). Hvis formålet først og fremmest er den rustfri overflade, kan man vælge rustfri pladekvalitet, men i miljøer, hvor der stilles høje krav til korrosionsbeskyttelse, f.eks. tunneler samt industrier og andre bygninger med aggressiv atmosfære, anbefales det at vælge rustfri, syrefast udførelse.

Produktblad S66