Hospitalsdør

Hospitalsdøre

Daloc leverer hospitaldøre som er specielt tilpasset de krav og forudsætninger, der findes inden for hospitalsområdet. Dørene er rengøringsvenlige og slidstærke nok til at klare påkørsel med hospitalssenge og andet udstyr om og om igen.

Beskyttende plastkantliste gør hospitaldøren rengøringsvenlig og hygiejnisk

Daloc er en af Skandinaviens førende producenter af sikkerheds-, brand- og lyddøre i stål og træ. Vi leverer også døre med specialfunktioner. Herunder klassificerede døre, som er specielt tilpasset de krav og forudsætninger, der findes inden for hospitalsområdet. Dørbladet udstyres med en beskyttende plastkantliste hele vejen rundt, hvilket gør døren rengøringsvenlig og hygiejnisk – en vigtig fordel i hospitalsmiljøet. Dørene er certificeret af Dansk Standard og fremstilles under kontrol af SP.

Stålkarm med påkørselsbeskyttelse

Dørbladet med kerne af træ og slidstærk laminatoverflade kombineres med en karm i rustfrit stål, som også fremstilles af Daloc. Karmen, som er færdigisoleret og samlet fra fabrikken, har fabriksmonterede hylstermøtrikker. De bevirker, at monteringen bliver hurtig og sikker, og de muliggør samtidig efterjusteringer fremover. De mest udsatte flader kan beskyttes af en påkørselsbeskyttelse af kraftig stålplade, som holder dørblad og karm flotte i længere tid. På karmen monteres også en påkørselsbeskyttelse, som beskytter dørbladets bagkant ved påkørsel.