Glasskydedørspartier fra Daloc

Glasskydedørspartier til høje lydkrav

Glasskydedørspartier til åbne indemiljøer i kombination med høje krav til lydreduktion. Glasskydedørspartiets konstruktion giver en lydreduktion på op til Rw 37dB.

Skydedørspartier med glas

Glasskydedørspartier er et godt alternativ til hængslede døre på kontorer og i offentlige miljøer. De sparer plads, samtidig med at de skaber en god rumfornemmelse og -karakter. De kan desuden lukke lyd ude takket være en høj lydreduktion. Afsondrethed og arbejdsro på den ene side. Åbenhed og elegance på den anden.

Glasskydedørsparti med en lydværdi på Rw 37 dB

Vores glasskydedørspartier kan tilpasses efter forskellige krav, og du kan vælge mellem tre standardudførelser, alt efter hvor høj lydreduktion du ønsker. Vælg mellem tyndt lamelglas uden tætning, tyndt lamelglas med enkel tætning eller tykt lamelglas med dobbelte tætninger. Sidstnævnte løsning har en målt lydværdi på Rw 37 dB i laboratorietest. Alle lamelglas har personsikkerhedsklasse 1(B)1.

Konstruktion, materiale og udvalg

Glasskydedørspartierne leveres med kerne af fyrretræ med pålimninger af massiv ædeltræ i valgfri træsort eller malede i valgfri NCS-farve. Du vælger selv antallet af sprosser og deres placering samt om du ønsker bundplade eller ikke.

Beslag

Glasskydedørspartierne har fleksible beslag og er som standard forsynet med et trækhåndtag på den ene side og en indfældet, aflang skydeskål på den anden. Du kan desuden komplettere med smalprofillås Assa 311-35 (ekskl. cylinder).