Brandskydeport Daloc S88

Brandskydeport S88 fra Daloc

Brandskydedør/Brandskydeport Daloc S88 er almindelig som brandsektionering hvor der kræves ekstra styrke og stabilitet f.eks. i industrilokaler, parkeringshuse og kontrolrum.

Brandskydeport Daloc S88

Brandskydeport Daloc S88 er konstrueret med skjult skinne og lodlukning, hvilket giver en meget pålidelig funktion og højere personsikkerhed sammenlignet med ældre porte med hældende skinne. Den leveres i sektioner og monteres let. S88 bruges indendørs hvor der kræves ekstra styrke og stabilitet og hvor porten kun åbnes eller lukkes nogle få gange i døgnet, f .eks. i industrilokaler, parkeringshuse og kontrolrum. 

Konstruktion

Bladet er monteret en forzinket stålprofil omkring portbladet og leveres i sektioner, som let monteres helt uden svejsning på byggepladsen. Det ophænges i en kraftig køreskinne i varmforzinket stålprofil, som monteres med konsoller, der er justerbare i højde og side samt vægfæste til skruesamling. Skinnen monteres vandret, og porten er selvlukkende med lukkelod. Bæreskinne og bærebeslag er beskyttet af en kappe. Den skjulte skinne og lodlukning giver en meget pålidelig funktion.

Daloc S88 Brandskydedør BS-60


Daloc S88 Brandskydedør BS-60

Daloc S88 Brandskydedør BS-60

60 min
EN 13241
Daloc S88 er konstrueret med skjult skinne og lodlukning, hvilket gør den sikker og pålidelig. Den leveres i sektioner, hvilket betyder, at porten er let at tilpasse størrelsesmæssigt. S88 benyttes, hvor der er ekstra høje krav til styrke og stabilitet, f.eks. i virksomheder, hvor porten benyttes nogle få gange i døgnet.

Produktblad S88