Brandskydeport Daloc S88

Brandskydeport S88 fra Daloc

Brandskydedør/Brandskydeport Daloc S88 er almindelig som brandsektionering hvor der kræves ekstra styrke og stabilitet f.eks. i industrilokaler, parkeringshuse og kontrolrum.

Brandskydeport Daloc S88

Brandskydeport Daloc S88 er konstrueret med skjult skinne og lodlukning, hvilket giver en meget pålidelig funktion og højere personsikkerhed sammenlignet med ældre porte med hældende skinne. Den leveres i sektioner og monteres let. S88 bruges indendørs hvor der kræves ekstra styrke og stabilitet og hvor porten kun åbnes eller lukkes nogle få gange i døgnet, f .eks. i industrilokaler, parkeringshuse og kontrolrum. 

Konstruktion

Bladet er monteret en forzinket stålprofil omkring portbladet og leveres i sektioner, som let monteres helt uden svejsning på byggepladsen. Det ophænges i en kraftig køreskinne i varmforzinket stålprofil, som monteres med konsoller, der er justerbare i højde og side samt vægfæste til skruesamling. Skinnen monteres vandret, og porten er selvlukkende med lukkelod. Bæreskinne og bærebeslag er beskyttet af en kappe. Den skjulte skinne og lodlukning giver en meget pålidelig funktion.

Daloc S88 Brandskydedør BS-60


Daloc S88 Brandskydeport

Daloc S88 Brandskydeport

120 min, 60 min, 90 min
EN 13241, EN 16034
Brandskydeport S88 er konstrueret med fokus på brandmodstand og personsikkerhed. Det skjulte skinnesystem skal bære og styre porten, og porten skal lukke sikkert med lodlukningen i forbindelse med at der udløses en brandalarm.

Produktblad S88