Daloc trædør i ungdomsklub

Ståldøre og trædøre fra en producent

En åben dialog med arkitekter og langvarigt samarbejde med byggevirksomheder har medført, at vores ståldøre og trædøre i dag bruges i boliger, skoler, hoteller, hospitaler, industrier mm. i hele Norden.

Enkelt for dig.

Daloc har et bredt sortiment af branddøre, lyddøre og sikkerhedsdøre – både hvad angår klassificeringer og æstetik. En unik fordel er, at vi kan levere både trædøre og ståldøre med samme udseende.  De kan stå side om side i et miljø, men opfylde helt forskellige klassificeringskrav. Enkelt for dig.

Alle typer branddøre, lyddøre og sikkerhedsdøre

Vi kan levere alle typer døre, fra uklassificerede massive trædøre til klassificerede ståldøre, sikkerhedsdøre, stålrammepartier og højsikkerhedsdøre med eksplosionsbeskyttelse.

 

Dørkatalog

Dørkatalog

Det webbaserede dørkatalog indeholder detaljerede produktoplysninger, fotos, tegninger mm. for vores ståldøre og trædøre.

Gå til Dørkataloget Online ståldøre»
Trædøre og glaspartier

Trædøre og glaspartier

Dalocs trædørssortiment er nu bredere end nogensinde. Vælg mellem finerede, laminerede eller malede trædøre.

Læs mere om Trædøre fra Daloc»

Ståldøre

Ståldøre

Dalocs ståldøre fås i mange klassificeringer og udførelser. Der findes moderne ståldøre, som passer til offentlige miljøer som f.eks. biograflobbyer samt traditionelle døre til eksempelvis kedelrum, kældre og parkeringshuse.

Læs mere om Dalocs ståldøre»

Læs mere om Dalocs rustfri ståldøre»

Sikkerhedsdøre

Sikkerhedsdøre

Daloc er Nordens førende producent af sikkerhedsdøre, og sortimentet omfatter døre, som er sikret mod indbrud, skud, eksplosioner og elektromagnetisk støj (EMI).

Læs mere om Daloc Sikkerhedsdøre»

Referencer

Referencer

Se døre fra Daloc i deres rette miljø. Billederne viser nogle af de ståldøre og trædøre, vi har leveret til hoteller, koncerthuse, skoler og kontorer rundt om i Norden.

Læs mere om referencer»