Dalocs håndtering af personoplysninger

Dalocs håndtering af personoplysninger

Det er vigtigt for Daloc, at du føler dig sikker på, at vi behandler dine personoplysninger på en sikker og lovlig måde. På denne side beskriver vi bl.a., hvordan vi behandler dine personoplysninger.

 

Behandling af personoplysninger sker iht. gældende lovgivning. Det betyder bl.a., at vi beskytter dine personoplysninger med nødvendige tiltag, og at du altid har ret til at kontakte os for at få at vide, hvilke personoplysninger vi har gemt om dig. Du kan læse mere om dine rettigheder i disse retningslinjer. Du kan også besøge www.datatilsynet.dk, hvor du kan læse mere om dine rettigheder hvad angår behandling af dine personoplysninger.

 

Hvis du har spørgsmål om vores behandling af personoplysninger, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du har også altid ret til at klage over behandlingen til Datatilsynet, www.datatilsynet.dk eller en anden relevant tilsynsmyndighed i EU.

Sådan behandler Daloc dine personoplysninger

Disse retningslinjer beskriver Dalocs behandling af dine personoplysninger og gælder, når du benytter Dalocs ydelser eller på anden måde er i kontakt med os.

Hvem har ansvaret for dine personoplysninger?

Daloc AB eller et af koncernens selskaber er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger og har ansvaret for, at en sådan behandling sker på lovlig vis.

Hvordan får Daloc dine personoplysninger?

Daloc indsamler personoplysninger om dig fx når du: registrerer dig for at downloade dwg- og BIM-filer på Dalocs hjemmeside, udfylder en interessetilkendegivelse for et af Dalocs produkttilbud, når du deltager i forskellige salgsaktiviteter, messer og events, når du kontakter vores kundeservice eller på anden måde angiver oplysninger, som skaber grundlag for kommende aftaler, eller for at vi kan overholde vores forpligtelser over for dig.

Hvilke oplysninger behandles?

Daloc behandler de personoplysninger, som gives til os. Det kan være navn, e-mailadresse, telefonnummer, postadresse, fødselsdato og/eller anden information, du har givet os, eller som i øvrigt er nødvendig for, at vi kan overholde vores forpligtelser over for dig.

Hvorfor behandler Daloc oplysninger om dig?

Daloc behandler dine personoplysninger med forskellige formål. Hovedsageligt for at overholde vores forpligtelser over for dig, for at yde en god service og give velfungerende, effektive og enkle ydelser.

 

Endvidere behandles dine personoplysninger ved garantiforpligtelser, ved kunde- og leverandørundersøgelser for at vi kan give dig mulighed for at påvirke vores sortiment og ydelser og for at sende markedsføringstilbud om Dalocs kommende produktlanceringer, nyheder og andre tilbud. Når en aftale indgås, kan Daloc anmode om en kreditoplysning for at bedømme din kreditværdighed.

Hvornår har Daloc AB ret til at behandle dine personoplysninger?

Daloc må kun behandle dine personoplysninger i den udstrækning, det er understøttet af den gældende persondataforordning, en såkaldt lovlig grund. Det betyder, at vores behandling kun er lovlig, hvis den er nødvendig for at opfylde en aftale med dig eller nødvendig for at opfylde en retslig forpligtelse. Behandlingen af data kan også ske på grundlag af interesseafvejning.

 

I visse tilfælde skal Daloc have dit samtykke for at behandle dine personoplysninger. Når du har afgivet dit samtykke i disse tilfælde, får du altid en klar og tydelig information om, hvad dit samtykke gælder.

Hvem har adgang til dine personoplysninger?

Dine personoplysninger anvendes af Daloc og Dalocs databehandler. Vi udleverer ikke personoplysninger til andre virksomheder, hvis det ikke er nødvendigt på grund af love, forordninger, myndighedsafgørelser eller for at beskytte vores rettigheder eller tredjeparts rettigheder.

 

Vi videregiver, sælger eller udveksler aldrig dine personoplysninger til markedsføringsformål med tredjepart uden for Daloc-koncernen. Oplysninger videregives udelukkende til tredjepart, hvis det kræves for at afslutte indgåelsen af en aftale, eller hvis dette kræves af love eller forordninger.

Hvordan beskyttes dine oplysninger?

Daloc værner om din integritet. Daloc arbejder derfor konstant med at gennemføre alle relevante tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som i hvert enkelt tilfælde kræves for at beskytte dine personoplysninger, og i øvrigt sikre, at behandlingen sker iht. gældende lovgivning.

Hvor længe gemmes dine oplysninger?

Daloc gemmer dine oplysninger så længe, det er nødvendigt for de formål, de blev indsamlet til, eller hvis det kræves af anden lovgivning.

Hvilke rettigheder har du?

Du har ret til uden omkostninger at få information om, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, såkaldt registerudtræk.

 

Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du kræve at få dem rettet. Du har også i visse tilfælde ret til at få dine personoplysninger slettet. Det gælder fx, hvis oplysningerne ikke længere er nødvendige til at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet, hvis et samtykke, som er nødvendigt for behandlingen, trækkes tilbage, og ingen anden retslig grund kan bringes i anvendelse, eller hvis behandlingen er ulovlig. Daloc må ikke slette visse personoplysninger, hvor der foreligger et lovfæstet krav til at, oplysningerne gemmes, som fx bogføringsregler, eller når der er andre legitime årsager til, at oplysningerne skal gemmes. Du kan når som helst gøre indsigelser mod direkte markedsføring og anden behandling, som har udgangspunkt i interesseafvejning. Du skal i så tilfælde specificere, hvilken behandling du gør indsigelser imod. Hvis vi mener, at en sådan behandling alligevel skal ske, skal vi dokumentere, at der er mere tungtvejende interesser.

 

Hvis du vil benytte dig af dine rettigheder, bedes du sende et brev til os på adressen til højre på siden. Brevet skal være underskrevet og indeholde en kopi af et gyldigt ID-dokument for at vi kan sikre, at vi udleverer oplysningerne til den rigtige person. Svaret bliver sendt til din folkeregisteradresse.

Kontakt

Anmodning om registerudtræk, information eller rettelse af fejlagtige oplysninger sendes til:

 

Daloc AB

Att: Dalocs Dataskyddssamordnare
Box 43
Se-545 21 Töreboda

 

 

Cookie-information

Vores website anvender cookies. Herunder kan du læse mere om cookies, hvordan vi bruger dem, og hvordan du kan kontrollere dem. Ved at bruge dette site accepterer du vores brug af cookies på den måde, vi har beskrevet det i denne cookie-information. Hvis du ikke accepterer, at vi bruger cookies, skal du deaktivere dem som beskrevet i denne cookie-information, så cookies fra dette site ikke lægges på din pc.

Hvad er en cookie?

Cookies er små tekstfiler, som sendes til din pc, når du besøger et website. Cookies sendes tilbage til websitet, når du besøger det igen, eller til andre sites, som kan bruge dem. Cookies kan beskrives som et sites hukommelse, så det husker din pc ved næste besøg på sitet. Cookies kan også huske de valg, du foretager, for at forbedre din brugeroplevelse og skræddersy dine præferencer så du ser dem, der er mest relevante for dig.

For mere information om cookies, hvordan du ser, hvilke cookies du har på din pc, og hvordan du kontrollerer og sletter dem, gå til www.aboutcookies.org

Cookie-typer

Sessioncookies og vedvarende cookies

Vi kan bruge sessioncookies, som kun bruges under din nuværende session, dvs., indtil du lukker din browser. Vi kan også bruge vedvarende cookies, som bruges i en længere periode og bruges til at huske dine tidligere valg og præferencer. En af de sessioncookies, vi bruger, bruges til statistik og målinger. Informationen, som indsamles er anonym og indeholder ingen personlige informationer. IP-adresser gemmes ikke i vores databaser, og din besøgsadfærd på sitet kan derfor aldrig forbindes til din identitet.

Cookies på dette site

Navn: _utma

Formål: Bruges til at have styr på brugeren og er vedvarende, dvs. udløber ikke, medmindre cookien slettes. Hver unik browser, som besøger en side på daloc.dk, gives et unikt ID via _utma cookie. Derved registreres efterfølgende besøg på websitet fra denne browser til at komme fra samme (unikke) besøgende.
Kategori: Ydelse
Varighed: Udløber 2 år efter sidste besøg

Navn: _utmb

Formål: Bruges til at måle brugerens session. Tændes når den besøgende lander på siden, og slukkes når brugere stopper på en af sitets sider i mere end 30 minutter, eller 30 minutter efter brugeren har forladt sitet.
Kategori: Ydelse
Varighed: 30 minutter efter sessionen er afsluttet

Navn: _utmc

Formål: Bruges også til at måle brugerens session. Tændes når brugeren lander på sitet, og slukkes når browser-sessionen er slut.
Kategori: Ydelse
Varighed: Udløber når sessionen slutter

Navn: _utmt

Formål: Bruges til at drosle forespørgselsraten i systemet.
Kategori: Ydelse
Varighed: Udløber 10 minutter efter sidste besøg

Navn: _utmz

Formål: Bruges til at registrere på hvilken måde brugeren lander på daloc.dk, fx via søgninger, direkte links eller reklamer. Parametrene i cookie værdistrengen fortolkes og sendes i GIF-forespørgsel (variabel utmcc). Datoen for cookiens udløb er lagt 6 måneder ude i fremtiden. Cookien opdateres med hver sidevisning på sitet og bruges til at registrere, hvordan brugeren bevæger sig på sitet.
Kategori: Ydelse
Varighed: Udløber 6 måneder efter sidste besøg

Hvordan man kontrollerer og sletter cookies

De fleste browsere accepterer cookies, men du kan normalt skifte dine browserindstillinger, så den afviser cookies eller giver dig besked, når nye cookies sendes til din pc.

Hvis du vil opsætte din browser til ikke at acceptere cookies, skal du se i din browser-guide, hvordan du gør (den finder du normalt i en af menuerne Hjælp, Værktøjer og Rediger). Du kan få mere detaljeret hjælp på www.aboutcookies.org

Bemærk venligst, at hvis du afviser eller deaktiverer cookies, kan det ske, at ikke alle sitets funktioner virker.

Ændringer i vores måde at bruge cookies

Ændringer i vores brug af cookies vil blive meddelt her og om nødvendigt fremhævet på vores website.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne information, kan du kontakte os på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.