Her er du: Startsidan » PROFESSIONELLE » Ståldøre

Ståldøre

Dalocs modultænkning åbner for stor fleksibilitet, når det gælder montering af forskellige ståldøre, samtidig med at det ensartede design bevares.

Daloc er den førende producent af ståldøre på det nordiske marked, og vi har et bredt sortiment af klassificeringer og udførelser.


Vores ståldøre fås i mange klassificeringer, fra uklassificeret til brandklasse BS60. Lydklassificering op til 50 dB, EMI- og brandgassikret.


Moderne ståldøre vs traditionel ståldøre

Vælg ståldør med det rigtige design: moderne ståldøre type S20 og S30 i offentlige miljøer. Traditionel ståldøre type S60 eller S80 til kældre, parkeringshuse og loftrum.


Et stort antal standardfarver giver lavere totalomkostninger og gør det nemmere at kombinere ståldøre og trædøre.korridor.jpg

De moderne ståldøre er velegnede til
offentlige miljøer. De traditionelle
ståldøre anvendes oftest i kældre,
parkeringshuse og loftrum. 
s30vss60_240x147.jpg

Moderne eller traditionel ståldør

De moderne ståldøre/branddøre i S30-serien har skråfaset overfals, hvilket gør den velegnet til brug i offentlige miljøer som hotellobbyer, butikker og kontorer. Til de moderne ståldøre regnes også Dalocs sikkerhedsdøre i S40-serien og den plane ståldør S20.

Ståldør S60 og branddøre S80, som er en traditionelle ståldøre, anvendes oftest i kældre, parkeringshuse og loftsrum, hvor slidstyrke, funktion og klassificeringskrav prioriteres.

 
stalkarm-240x147.jpg

Stålkarm, som sparer tid og penge

De forisolerede stålkarme udstyres med hylstermøtrikker fra fabrikken og leveres samlet og fastmonteret på dørbladene.

Dette letter arbejdet på byggepladsen, reducerer risikoen for transportskader og medfører, at monteringen går hurtigt, samtidig med at man er sikker på at ståldøren opfylder klassificeringskravene.

 
brandljudsakerhet.jpg

Klassificeringer

Mange klassificeringer, som kan kombineres, fra uklassificeret til brandklass BS60. Lydklassificering op til 50dB, EMI og brandgassikret.

Som standard fås mange klassificerede dørtærskler som f.eks. kørbar dørtærskel med slæbeliste i lydklasse 35dB.

Samtlige klassificerede ståldøre er testet, certificeret og produktionskontrolleret.

 

Fabriksmaling

Et stort antal standardfarver giver lavere totalomkostninger og gør det nemmere at kombinere ståldøre og trædøre.

Daloc har som den første nordiske leverandør af klassificerede døre startet en unik maleafdeling på trædørsfabrikken, hvor trædørene dækmales med vandbaseret maling. Tilsvarende miljøarbejde udføres også på vores ståldørsfabrik. Der har man i mange år anvendt vandbaseret grundmaling, og for dækmaling er det tekniske gennembrud snart inden for rækkevidde.

 

Linea - en moderne mønsterserie

Daloc Linea ['li:nea] er en fleksibel mønsterkollektion. Som den eneste producent i Europa kan vi tilbyde samme mønster i både ståldøre og trædøre. Det giver en unik mulighed for at kombinere døre af forskellige materialer i samme miljø.

Serien omfatter 29 forskellige mønstre, som fræses i trædøre og presses ind i ståldøre.

 
brandskjutport.jpg

Brandskydeporte

Brandskydeport S88 er konstrueret med skjult skinne og lodlukning, hvilket giver en meget pålidelig funktion sammenlignet med ældre skydeporte med hældende skinne. Den fremstilles af forzinket stålplade og fås i brandklasse BS60. Brandskydeport udstyret med indgangsdør opfylder kravene for brandklasse BS60.